Maske Tarifleri Sophia Lorenin güzellik sırrıymış bu maske!

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

mistero35

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
616
28
kızlar nette dolaşırken gördüm Sophia Lorenin gençliğinden beri uyguladığı tek bakım buymuş 1 domatesi püre haline getirip içine 1 çay kaşığı zeytinyağı ve 1 çay kaşığı bal atıp yüzüne sürüp 1 saat beklermiş bugüne kadar hep estetiğede karşıymış hiç kimyasal ürün kullanmamış güneştende hep sakınmış ben yaptım bu maskeyi sürdüm şuan yüzüde biraz kaşındırıyo ama bakalım nolcak

5 dk oluyo yüzümü yıkayalı yumuşacııık olduuu şuanlık başka etkisi yok ama düzenli uyglayınca illaki bi etkisi olcağa benziyo bide gerilmiş gibi yüzüm

5 dk oluyo yüzümü yıkayalı yumuşacııık olduuu şuanlık başka etkisi yok ama düzenli uyglayınca illaki bi etkisi olcağa benziyo bide gerilmiş gibi yüzüm

Ben o kadına hayranım ya

Canım domates en etkili antioksidan c ve a vitamini bol cilde iyi gelir ee bal zaten malum zeytinyaağı zaten saça başa cilde her şeye faydalı :)))

ben sadece un ve domatesi denedim çok güzel oldu bu daha güzeldir eminim bende denicem :)

eveet un ve domatesi bende denemiştim ama o çok kalın oluyo böyle alçı gibi yada ben ayarlayamamıştım bu daha hoşuma gitti

bu her cilt tipine uygunmu acaba.domates yakar gibi.benim yüzüme limon hiç yaramadı.acaba buda limon gibmi olur.ters bir durum olan arkadaşlar varsa yazabilirmi.

evet hangi cilt tipine goreki bu maske. cildi yagli olanlar zeytin yagi kullanmiicak sanirim yerine yogurt fln yapsak nasl olur mu ki:26:

konu sahibi arkadaş 1 ay önce uygulamışsın bu maskeyi düzenli kullandıysan sonucu bizde de bildiriri misin . 1 ayda ne kadar farkettii cildin ???

Ben domatesin kalanlarını öylesine çöpe gitmesin diye yüzüme sürüyorum bazen bilmiyorum kendimi şartlıyor mu ne yapıyorum ama yüzümün rengi bir hoş oluyor. Bunu da deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…