S Semblante iyi olacağım Kayıtlı Üye 28 Aralık 2011 2.610 13 31 Ocak 2013 Konu Sahibi Semblante #1 Merhaba arkadaşlar, Bel bölgesindeki yan yağlar için sopa hareketini düzenli yapıp sonuç alanlar var mı? Ya da beraber yapıp deneyimlerimizi burada da paylaşabiliriz.
Merhaba arkadaşlar, Bel bölgesindeki yan yağlar için sopa hareketini düzenli yapıp sonuç alanlar var mı? Ya da beraber yapıp deneyimlerimizi burada da paylaşabiliriz.
myzt Meleklerim kızlarım sağlıcakla gelin inşallah Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2011 15.521 4.011 31 Ocak 2013 Konu Sahibi Semblante #2 Canım etkili oldugu konusunda çok yorumlar okudum ama kendim hiç yapmadım bilemiyorum .. Arada yapmak lazım koruma amaclı
Canım etkili oldugu konusunda çok yorumlar okudum ama kendim hiç yapmadım bilemiyorum .. Arada yapmak lazım koruma amaclı
S Semblante iyi olacağım Kayıtlı Üye 28 Aralık 2011 2.610 13 31 Ocak 2013 Konu Sahibi Semblante #3 myzt .!.: Canım etkili oldugu konusunda çok yorumlar okudum ama kendim hiç yapmadım bilemiyorum .. Arada yapmak lazım koruma amaclı Genişletmek için tıkla... Düzenli yapmanın bayağı etkili olduğunu pek çok yerde bende okudum canım. Yapmak istiyorum katılacak arkadaşlar da olursa daha iyi olur diye düşündüm.
myzt .!.: Canım etkili oldugu konusunda çok yorumlar okudum ama kendim hiç yapmadım bilemiyorum .. Arada yapmak lazım koruma amaclı Genişletmek için tıkla... Düzenli yapmanın bayağı etkili olduğunu pek çok yerde bende okudum canım. Yapmak istiyorum katılacak arkadaşlar da olursa daha iyi olur diye düşündüm.
movenius hedef 55 :) Kayıtlı Üye 29 Mart 2010 714 6 4 Şubat 2013 Konu Sahibi Semblante #4 düzenli yapıldığında sonuç veriyor fakat dikkatli yapılması lazım yoksa belinizi sakatlayabilirsiniz
second_life Guru Kayıtlı Üye 8 Şubat 2013 676 679 23 Şubat 2013 Konu Sahibi Semblante #5 hareket oldukça faydalı bi ay spora gittim orda yapıyorduk bayaa incelme oldu belimde falan