• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şoookkk şoooookkkkk şooookkkkk :) bal_hatun babasıyla konuştu !

bal_hatun

Meleğimi Sen Koru Rabbim <3
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
1.733
429
173
.kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr bugün babama aşkımı söylediiikkkk :9: nasıl mı??? işte yanıtı :9:

bir kaç gün önce işten geldim moralim bozuktu babamda hiç dayanamaz :16: sordu noldu diye bende deyiverdim ya dayanamıyorum gidip gelelim de (tatile gidicez çanakkaleye ) sana birşey diyeceim saklı gizli sevmiyorum dedim :54: sanki 1 yıldır saklamıyom gibi :9: neyse bugün de geldim dişçiden yanağım falan şiş gel hele noldu sana söyle bakalım sen bana ne diyecektin dedi bende güldüm sonra diyecem diye. ben tahmin ediyorum da kızım sen yine de acele etme dedi kimdir nedir araştıralım soralım. sen çok acelecisin yavrum ölç tart dedi. evlilik başka şeye benzemez dedi. ve kilit soruyu sordu NERELİ hemen annem atıldı aman ığdırlıysa nolmuş azeri diye vermeyecekmisin kız sevmiş söz bize mi düşer diye babam da çekincelerini anlattı elbette hayat senin hayatın dedi.gidip gelelim de bir gün bi çay içelim bakayım kimmiş dedi :16: vallahi üstümden yük kalktı :52: darısı diğerlerinin başınaaaa :34:

Son düzenleme:
ayyy ne güzel ya:16::16: yolun çeyreğine gelmişsin valla:1: Allah hayırlısını nasip etsin.. çok güzel olsun herşey:16::16:

canım hayırlı olsun. benim babamda gülmüştü ilk dediğimizde:) inşallah mutluluğunuz daim olur. onların kültürü de güzel. çok seversin oyunları yemeleri daha değişik. eglenceli insanlar.

sevgilin nereli sen nerelisin baban neden karşı çıkıyor du çok mu uzaksınız birbirinize,nerede tanıştınız?

canım hayırlı olsun. benim babamda gülmüştü ilk dediğimizde:) inşallah mutluluğunuz daim olur. onların kültürü de güzel. çok seversin oyunları yemeleri daha değişik. eglenceli insanlar.

Sağolasın arkadaşım teşekkürler .Benim çoğu arkadaiım Azeridir ben çok seviyorum ama mezhep farkımız var babam ondan tedirgin :34:

sevgilin nereli sen nerelisin baban neden karşı çıkıyor du çok mu uzaksınız birbirinize,nerede tanıştınız?
Ben Erzurumluyum , Sevgilim Iğdırlı çok uzak değiliz yani. İş yerinde tanıştık. Babam da mezhebi farklı diye karşı biraz ama yine karar senin dedi :34:

Back