Bebek İkinci El Şook Masalci Yastik 10 Tl

yasemincc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2013
830
49
Çok temiz kullandik ihtiyacimiz kalmadi uyku saatimizde en büyük yardimcim oldu. ÇOK ilgisini çekiyordu kizimin, masallar ve ninniler çok net söylüyor ayrica kafasini kukla gibi oynatabiliyorsunuz.Sağ tarafinda masal yazan yerde basinca masal anlatiyor tekrar basinca öteki masaala geçiyor. Sol taraftada ninniler yazan yere basinca ninniler söylüyor. BEn severek kullandim çünkü kizim sakinleşiyordu. Umarim alanda hayrini görür. Etiketinden de anlayacaksiniz temiz olduğunu. 3 adet pille çalişiyor. kargo da aliciya aittir. Almak isteyenler lütfen mesaj atin bazen yaziyorlar ben görmüyorum. Teşekkür ederim.
20170803_165628.jpg

20170803_165727.jpg

20170803_165736.jpg

20170803_165802.jpg

Çocuklarımızla en keyifli aktivitelerden birisi olan masal okumak, kukla yastıkla çok daha eğlenceli.

İster kayıtlı olan 10 masal ve 5 ninniyi dinleyin, ister kukla olarak kullanın ve kendi hikayelerinizi anlatın.

Üstelik masalların bulunduğu kitap hediye.

MASALLAR

1 ASLAN İLE FARE

2 AYŞE'NİN TATİLİ

3 DÖRT MEVSİM

4 GÜRÜLTÜCÜ ÇOCUK

5 HOROZ İLE TİLKİ

6 KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ

7 RÜZGAR İLE GÜNEŞ

8 MERAKLI TAVŞAN

9 ŞAKA YAPMAYI SEVEN FİL

10 ADİL PAYLAŞTIRMA
İnternetten satişi 39 tl ben 10 tl olsun.

merhaba canim oyuncaklar geldi. ilgi ve alakan icin cok tesekkur ederim hepsi tertemiz. yastiginda bir teli kopmus o yuzdenmis sorun. onuda abim yapti suan sorunsuz calisiyor. hakkin gectiyse helal et.

merhaba canim oyuncaklar geldi. ilgi ve alakan icin cok tesekkur ederim hepsi tertemiz. yastiginda bir teli kopmus o yuzdenmis sorun. onuda abim yapti suan sorunsuz calisiyor. hakkin gectiyse helal et.
Güle güle kullanin. Helal olsun Canim evde dursa ne olacakti.Başka yavrularimiz faydalansin. Prensesimize de hayirli olsun.