Sony Xperia Z2 Ya da Dengi telefon

Siyah Kugu

siyah kugu
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
6.679
6.066
198
şuan iphone 4s kullanıyorum ama kısıtlandıgımı düşünerek memnun kalamıyorum. hem dahili 8gb hafıza yetmiyor hem de dışardan yükleme yapamıyorum.
z2 hâla alınır mı?
alıp da memnun olan ya da olmayan var mı?
önerebilceğiniz 1500 1600 civarı başka telefon var mı?

Ben z2 kullanıyorum cok memnunum hatta annem note 4 alacaktı aman aman samsung istemez dedim benım telenfm daha güzel :)) hem kibar hem güzel hem dayanıklı tavsiye ederim

asla önce samsungtan sonra androidden şaşmam

kendim samsung grand 2 kullanıyorum ve bana yetiyor ama yükseltip note 4 alacağım sana da tavsiye ederim

Ben z2 kullanıyorum cok memnunum hatta annem note 4 alacaktı aman aman samsung istemez dedim benım telenfm daha güzel :)) hem kibar hem güzel hem dayanıklı tavsiye ederim
ben de s4 kullanıyordum samsung. takılmalar yapıyordu. iphone 'a geçtim bu hızlı fakat sarjı inanılmaz çabuk bitiyor bir de 8gb yetmiyor.
sarjı nasıl hızı iyi mi? ısınma problemi var mı?

Ben şu anda Xperia Z3 kullanıyorum ve çok memnunum.Z2 yi de erkek kardeşim kullanıyor o da gayet memnun telefondan.Uzun zamandır Samsung kullandıktan sonra Sony kullanmak iyi geldi bana.
Telefonumu 5 ay önce değiştirdiğim için Sony'nin yeni modellerine yalnızca bakmakla kalıyorum ve çoğu da bu bütçeye uygun.Araştır derim :)

z3 le z2 arasında tasarım olarak fark var teknik olarak hemen hemen aynıymış..
samsung ne kullanıyordunuz önceden? xperia z2 inanılmaz hoşuma gidiyor benim de :)

Sony yi tek geçerim. Ilk telefonumda sonydi hala sonyle devam ediyorum hiç şaşmadim. Gayet güzel ve kullanışlılar. Ben üç senedir kullanıyorum neo v modelini. Çok dayanıklı kaç kere düşürdüm ne kırılma ne bisi. Ilk aldığım gibi çalışıyor. Z3 istiyorum ben de ama kiyamıyorum bu telefonuma bozulduğu an değişicem ama bozulmaya da pek niyeti yok. Sonye alışan kolay kolay vazgeçemiyor. Z serisini de güzel.

z3 le z2 arasında tasarım olarak fark var teknik olarak hemen hemen aynıymış..
samsung ne kullanıyordunuz önceden? xperia z2 inanılmaz hoşuma gidiyor benim de :)
Samung Galaxy Note 2 kullanıyordum.Fakat ben telefonu hunharca kullandığım için ömrü ancak 1 yıl oldu.
Tasarım olarak da teknik bakımdan da pek bir farkı yok.Telefonu şarj bakımından 1.5 günü rahat çıkarıyor.Kamerası da benim için yeterli...Severek almıştım telefonumu iyiki de almışım :)

teşekkür ederim ben hiç kullanmadım sony :) ama olumsuz bir şey duymadım kimseden

artık eminim z2 alacağım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…