- 31 Temmuz 2015
- 30
- 6
- 1
- 28
- Konu Sahibi neslimcaziyex
-
acil yardım lütfenbu telefonu kullananlar bilgilerini yazabilir mi? kamerası nasıl ön kamerası iyi olan bi telefon istiyorum bu teelfonu övdüler baya kullanan varsa aranızda yazabilrmi detayları ? bide kamera lensi varmış onu ayrı bi şekilde bizmi alıyoruz yoksa hediye olarakmı geliyo telefonun yanında ?
bende araştırdım ama senin söylediklerinin tam tersiydi, ayrıca telefon kamera konusunda nokianın bir telefonu hariç en iyisi oldugunu iddialı oldugunu belirtmiş, asusla xperia z1 arasında kaldımBen kullanıyorum. Beni hayattan soğuttu. Arka kamerası çok güzel ama çok parlak çekiyor, renkler soluk ve açık gözüküyor. Ön kamerası ise berbat. Parlaklık had safhada, bazen yüzüm falan gözükmüyor o derece yani. Az biraz ışık kaybolsun çay bardağıyla çekilmiş gibi oluyor fotoğraflar. Bunlar dışında bu serinin dokunmatiği arızalı, kaç kere servise gönderdik bir şey yok deyip yolladılar. Kendi kendine rastgele çalışıyor dokunmatiği, özellikle mesaj yazarken çok sorunlu. Ayrıca çok ısınıyor elimde tutamıyorum resmen. İnternette çok araştırdım ve bunları sadece benim yaşamadığımı gördüm. Bence paranıza yazık olur. Kamera için ekstra bir not olarak iphone 100 kat daha güzel çekiyor.
bu telefonu kullananlar bilgilerini yazabilir mi? kamerası nasıl ön kamerası iyi olan bi telefon istiyorum bu teelfonu övdüler baya kullanan varsa aranızda yazabilrmi detayları ? bide kamera lensi varmış onu ayrı bi şekilde bizmi alıyoruz yoksa hediye olarakmı geliyo telefonun yanında ?
Asus telefon serileri hakkında da bilgisi olanlar yazsın lütfen
iphone 6 değil fekat iphone 5 kamerası için alınabilirdi 1500 liraya bulunur hem ön hem arka kamera isteyene. ama tabi eski bi telefon ekranı felan çok küçük.arkadaşlar yapmayın z1 1000 tl civarı, iphone 6 3500 tl'yi geçmiştir.
bu iki telefonu kıyaslamak doğru mu?
sony xperia p var bende, z1 onun daha üst modeli.
Ben p den memnunum.
Ön kamera kötü. Arka kamerada sorun yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?