• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sony xperia z1 ?

neslimcaziyex

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2015
30
6
1
28
bu telefonu kullananlar bilgilerini yazabilir mi? kamerası nasıl ön kamerası iyi olan bi telefon istiyorum bu teelfonu övdüler baya kullanan varsa aranızda yazabilrmi detayları ? bide kamera lensi varmış onu ayrı bi şekilde bizmi alıyoruz yoksa hediye olarakmı geliyo telefonun yanında ?
Asus telefon serileri hakkında da bilgisi olanlar yazsın lütfen

Son düzenleme:
bu telefonu kullananlar bilgilerini yazabilir mi? kamerası nasıl ön kamerası iyi olan bi telefon istiyorum bu teelfonu övdüler baya kullanan varsa aranızda yazabilrmi detayları ? bide kamera lensi varmış onu ayrı bi şekilde bizmi alıyoruz yoksa hediye olarakmı geliyo telefonun yanında ?
acil yardım lütfen

Ben kullanıyorum. Beni hayattan soğuttu. Arka kamerası çok güzel ama çok parlak çekiyor, renkler soluk ve açık gözüküyor. Ön kamerası ise berbat. Parlaklık had safhada, bazen yüzüm falan gözükmüyor o derece yani. Az biraz ışık kaybolsun çay bardağıyla çekilmiş gibi oluyor fotoğraflar. Bunlar dışında bu serinin dokunmatiği arızalı, kaç kere servise gönderdik bir şey yok deyip yolladılar. Kendi kendine rastgele çalışıyor dokunmatiği, özellikle mesaj yazarken çok sorunlu. Ayrıca çok ısınıyor elimde tutamıyorum resmen. İnternette çok araştırdım ve bunları sadece benim yaşamadığımı gördüm. Bence paranıza yazık olur. Kamera için ekstra bir not olarak iphone 100 kat daha güzel çekiyor.

Ben kullanıyorum. Beni hayattan soğuttu. Arka kamerası çok güzel ama çok parlak çekiyor, renkler soluk ve açık gözüküyor. Ön kamerası ise berbat. Parlaklık had safhada, bazen yüzüm falan gözükmüyor o derece yani. Az biraz ışık kaybolsun çay bardağıyla çekilmiş gibi oluyor fotoğraflar. Bunlar dışında bu serinin dokunmatiği arızalı, kaç kere servise gönderdik bir şey yok deyip yolladılar. Kendi kendine rastgele çalışıyor dokunmatiği, özellikle mesaj yazarken çok sorunlu. Ayrıca çok ısınıyor elimde tutamıyorum resmen. İnternette çok araştırdım ve bunları sadece benim yaşamadığımı gördüm. Bence paranıza yazık olur. Kamera için ekstra bir not olarak iphone 100 kat daha güzel çekiyor.
bende araştırdım ama senin söylediklerinin tam tersiydi, ayrıca telefon kamera konusunda nokianın bir telefonu hariç en iyisi oldugunu iddialı oldugunu belirtmiş, asusla xperia z1 arasında kaldım

benim eşimde de var çok kullanışlı değil o g3 ü satıp aldı bunu ama memnun değil ekran yüzü ve rehberi dahi çok basit .

Ben Xperia c3 kullanıyorum. Selfie telefonu olarak piyasaya sürüldü zaten. Ön kamera harika ama arka kamera tırt. Yine de fena değil. Ön kameradan inanılmaz memnunum.

arkadaşlar yapmayın z1 1000 tl civarı, iphone 6 3500 tl'yi geçmiştir.
bu iki telefonu kıyaslamak doğru mu?

sony xperia p var bende, z1 onun daha üst modeli.
Ben p den memnunum.
Ön kamera kötü. Arka kamerada sorun yok.

Asus 5 kullanıyorum. Fiyatına göre oldukça iyi. Tavsiye ederim. Kamerası güzel. Samsunglara bin basar. Sony marka olarak çok dayanıklı fakat z1 yerine z2 çok daha iyi.

Asus telefon serileri hakkında da bilgisi olanlar yazsın lütfen

Xperialarda görüntülü görüşme yokmuş.. Lazım olacaksa bu bilgi önemli olabilir.

z1 mi kaldı kaç sene önceki telefon
z2 alabiliyosanız alın kendisinden sonra çıkan z3 ve z3 plus'la kıyaslayınca bile güzel telefon sanırım 1000 liranın biraz üstündeydi
asus zenfon 2 çıktı güzel telefon görünüşü biraz büyük ve kaba ama z1 ve z1ye taş çıkartır performans konusunda
o da sanırım 1100 falandı aklınızda bulunsun canım

arkadaşlar yapmayın z1 1000 tl civarı, iphone 6 3500 tl'yi geçmiştir.
bu iki telefonu kıyaslamak doğru mu?

sony xperia p var bende, z1 onun daha üst modeli.
Ben p den memnunum.
Ön kamera kötü. Arka kamerada sorun yok.
iphone 6 değil fekat iphone 5 kamerası için alınabilirdi 1500 liraya bulunur hem ön hem arka kamera isteyene. ama tabi eski bi telefon ekranı felan çok küçük.
asus zenfon alsın daha iyi zenfon 2 hem ön kamerasıda güzel

Bende Z var. Taş gibi telefon. 2 seneyi geçti hala son güncellemeleri alıyor ve hızlı. Sony kalitesine güveniyorum ben. Bu bozulsa falan gene Sony alırım. Selfie istiyorsan ön kamerası önemli en az 8 olmalı.. Z1 kaç bilmiyorum. Bütçe sınırı yoksa LG G4 kendini aşmış durumda.
Samsung ve Iphone u sevmiyorum nedense.

Back