Sony w330 fotoğraf mak. Hakk. Yorumlarınız?

bikucukeylulmeselesi

anaç sütlaç hanım
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
1.308
28
163
Merhaba
Şu anda kullandığım bir fotoğraf makinesi yok. Fotoğraf makinesi almak istiyorum.
Güzel güzel fotoğraflar çekmek istiyorum.

Bu yüzden başlangıcı güzel yapayım dedim.

Bu fotoğraf makinesini önerir misiniz? Yorumlarınız nasıl? Paylaşırsanız sevinirim.
Önerilere de açığım. :)

W330 Dijital kompakt fotoğraf makinesi

Özellikler DSC-W330

14.1 megapiksel
- Görüntüleri ayrıntıları kaybetmeden büyütmenizi sağlayan çok yüksek kaliteli çekimler yapar
4x optik zoom/26mm geniş açı - Çok çeşitli çekim koşullarına uygun 4x zoom aralığına sahip 26 mm geniş açılı Vario-Tessar objektif
7,5 cm/3 inç Clear Photo LCD - Clear Photo LCD ekran (230 bin noktalı), mükemmel ayrıntı, yüksek kontrast ve geniş görüş açısı sunar
Akıllı Otomatik Ayarlama - Çeşitli çekim şartlarında optimum sonuçlar için pozlama ve diğer makine ayarlarını otomatik olarak yapar

Smile Shutter - Fotoğrafı çekilen kişi gülümsediği anda deklanşöre otomatik olarak basar: gülümseme eşiği ayarlanabilir ve öncelik çocuklara/yetişkinlere göre seçilebilir

Çift bulanıklık önleyici - Düşük ışıkta bile bulanıklığı az, yüksek kaliteli elde çekimler için Optik SteadyShot, yüksek hassasiyetli ISO 3200 ve Clear RAW Parazit Giderme teknolojisi

Yüz Algılama - Daha net portreler için odak, pozlama ve beyaz dengesini otomatik olarak ayarlar: Öncelik, çocuklar veya yetişkinler için ayarlanabilir

Kolay Çekim Modu - Basitleştirilmiş kontroller ve ekran üzerindeki kolay okunan talimatlarla yeni başlayanlar için kullanımı kolaylaştırır

PMB Portable - Dahili aktarım yazılımı, fotoğraf makinesi internet bağlantısı olan herhangi bir PC'ye bağlandığında görüntü paylaşım sitelerine hızlı ve kolay yükleme yapılmasını sağlar

Makine içi rötuş - Kesme ve kırmızı göz düzeltmeyi içeren, eğlenceli makine içi görüntü rötuşlama işlevleri

FİYATI: 390 TL

Son düzenleme:
390 tl.ye çok iyi hem de sony marka
14.1 megapiksel
4x zoom
lcd ekranı da güzeldir,3.0 inç.olduğuna göre
bence iyi.

Merhabalar,

öncelikle şunu belirtmeliyim ki fotoğraf makinasını kesinlikle pikseline göre değerlendirmeyin. Çünkü piksel ne kadar yüksek olursa olsun eğer makinanıza kullanılan lensler kaliteli değilse istediğiniz sonucu elde edemezsiniz. Tabiki canon ve nikon fotoğraf makinalarında açık ara öndeler. Ancak sony'nin de kaliteli bir marka olduğu bilinen bir gerçek. Benim ilk makinam Sony DSC V3'tü. yaklaşık 5 sene kullandım. görüntü kalitesi çekim teknikleri çok iyiydi. Ben sizin yazdıınız makinayada baktım. ancak öncelikle size sormak istediğim birşey var. makinayı ne amacla kullanmak için alıyorsunuz? yani eğer çantamda dursun arkadaşlarımla eşimle dostumla anı fotoğrafı çekineceğim diyorsanız bu makina yeterli. Yok ben bu işi hobi olarak yapacağım, ve sanatsal çalışmalarda yapmak istiyorum diyorsanız o zaman size bence başka makina bakalım derim

Öneriniz için teşekkürler.
Ben hobi olarak doğa fotoğrafları çekmek istiyorum. Fiyat konusunda da çok açılamam.

Sizin önerebileceğiniz makinaları paylaşırsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…