sonunda...

beyazanne

türkmengelini
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2013
579
15
38
Kayseri
gayet güzel bir puan aldım ve atamayı garantiledik sayılır:) yani inşallah tabii de ilçeyi yazacağım. o puanla kimse bozkırın bu küçük ilçesini yazmaz zaten. sonunda kendi evime taşınacağım kızlar.

şimdiye kadar köy lojmanıma misafir olup bana epey destek oldunuz.

şimdi de bir parça yardıma ihtiyacım var:)

nişanlıyken çok mobilya bakardım ama artık hevesim kalmamış...

tüm evi ikeadan kurmayı düşündüm ama mobilyada faciaymış..zaten burada şube yok, benim herifi de bilirsiniz öyle demonte mobilyayı kuramaz:)

mondide şu parçalar hoşuma gitti:

yatak odası için sadece gardop ve tuvalet masası alacağım, 6 kapılı olan.
yemek odası için de sadece konsol ve masa...

durum resimleri bulayım. model castano

$castanoyatakodasi6kp.webp$castanoyemekodasi5.webp$minasrenklifitil4.webp

kanepe takımı salon için...yataklı bazalı. ama renk çok koyu. değiştirirm mutlaka...

oturma odasına da köşe düşündüm ama kararsızım...

öncelikle ikinci bebeğiniz hayırlı olsun. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :nazar:
konularınızı okumuştum. güzel bir puan aldığınıza çok sevindim. inşallah atanırsınız.
ama bu sefer de köyden gidiş-geliş yap demezler di mi :26:

yatak odası benim de çok beğendiğim bir model. çok güzel.
koltuk takımında o renk gerçekten bir süre sonra boğuyor insanı, benim de o renge yakın bir renk çünkü :( ama değiştirmek istiyormuşsunuz neden olmasın. :)

Son düzenleme:
öncelikle ikinci bebeğiniz hayırlı olsun. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :nazar:konularınızı okumuştum. güzel bir puan aldığınıza çok sevindim. inşallah atanırsınız. ama bu sefer de köyden gidiş-geliş yap demezler di mi :26:yatak odası benim de çok beğendiğim bir model. çok güzel.koltuk takımında o renk gerçekten bir süre sonra boğuyor insanı, benim de o renge yakın bir renk çünkü :( ama değiştirmek istiyormuşsunuz neden olmasın. :)
ayy kuzum benim...kız kardeşimin yüreğindeki telaşı hissettim cümlelerinde...eşimle konuştuk canım. o gidiş geliş yapacak. zaten ehliyetim yok:)kumaşı krem düşündüm ama silinmesi şartıyla:))kenarlar deri zaten sorun yok...yastığın mavisini oturma odasına düşünmüştüm. salon konseptini pembe istiyordum. mağazaya gidince bakarım artık kumaşlara...beyaz mobilya şu an çok moda ama sanki boğdu beni artık...resimlere bakarken bile çiğ gelmeye başladı. cevizle karıştırmak en iyisi:)

ayy kuzum benim...kız kardeşimin yüreğindeki telaşı hissettim cümlelerinde...eşimle konuştuk canım. o gidiş geliş yapacak. zaten ehliyetim yok:)kumaşı krem düşündüm ama silinmesi şartıyla:))kenarlar deri zaten sorun yok...yastığın mavisini oturma odasına düşünmüştüm. salon konseptini pembe istiyordum. mağazaya gidince bakarım artık kumaşlara...beyaz mobilya şu an çok moda ama sanki boğdu beni artık...resimlere bakarken bile çiğ gelmeye başladı. cevizle karıştırmak en iyisi:)

çok sevindim. Allah gönlünüze göre versin inşallah herşeyi. :7:
mavi tonlarını ben de çok severim. bizim sadece salonumuz vr. kalabalık misafirlerde zor oluyor. taşındığımızda benim de aklımda mavi bir oturma odası var inşallah. :17:

çok sevindim. Allah gönlünüze göre versin inşallah herşeyi. :7:mavi tonlarını ben de çok severim. bizim sadece salonumuz vr. kalabalık misafirlerde zor oluyor. taşındığımızda benim de aklımda mavi bir oturma odası var inşallah. :17:
inşallah tatlım.ben oturma odası yerine kütüphaneli çalışma odası düşündüm ama vazgeçtim...salona kitaplık koyacağım. isteyen çalışır orada sessiz sedasız. dediğin gibi kalabalık hele kadın erkek misafir olunca ayrı oda şart oluyor..

Eki Görüntüle 777744 Eki Görüntüle 777748 Eki Görüntüle 777750

kanepe takımı salon için...yataklı bazalı. ama renk çok koyu. değiştirirm mutlaka...

oturma odasına da köşe düşündüm ama kararsızım...

geldim bile koşa koşa annemmm :3:
başlığın hayırlı olsun :29:

benimde eşya krizim başlayacak ama önce yerim belli olacak bakalım, eşya sancısı düğünden sonraya artık :1:

ben beğendim bu modeli canım. ama renk olarak koyu bencede. oturma odası için daha canlı renkler güzel olur iç açar :34:

geldim bile koşa koşa annemmm :3:
başlığın hayırlı olsun :29:

benimde eşya krizim başlayacak ama önce yerim belli olacak bakalım, eşya sancısı düğünden sonraya artık :1:

ben beğendim bu modeli canım. ama renk olarak koyu bencede. oturma odası için daha canlı renkler güzel olur iç açar :34:

hoşgeldin balım:)

oturma odasına soft mavi düşündüm kanepeleri... deri kısımlar beyaz...beyaz tül ve kırlentlerin kumaşından fon ...halı güzelmiş..

canım bunlar çok güzel.köşe takımlarına bayılıyorum ben hele de böyle puf puf yastıkları olanlara rahatıma düşkünümdürde :27: köşe takımlarına da bi göz at derim :34:

işte oturma odasına da köşe düşündüm. ama bol yastıklılardan uzak dur derim. ya da çok kullanılmayacak mesela salona kullan. sürekli düzeltmek, kabartmak gerekiyormuş. evi çok dağınık gösteriyormuş.

işte oturma odasına da köşe düşündüm. ama bol yastıklılardan uzak dur derim. ya da çok kullanılmayacak mesela salona kullan. sürekli düzeltmek, kabartmak gerekiyormuş. evi çok dağınık gösteriyormuş.

doğru diyosun canım sonradan o rahatlık kabusa dönüşebilir:52: bu oturma grubu güzel ama rengi gerçekten bi zaman sonra boğar insanı.model iyi bence farklı renklerine bi bak

yatak odasını cok begendım cok guzel koltuklarda oyle cok güzel

teşekkürler canım...öyle site site dolaşacak hevesim kalmamış inan...bu model sade geldi.. bir de mondi insan sağlığına zararlı madde kullanmadığına dair belgeliymiş.

belki yemek odasını almam da ikea dan kitaplık ve masa alırım. ya da yaptırırım bilemedim...

doğru diyosun canım sonradan o rahatlık kabusa dönüşebilir:52: bu oturma grubu güzel ama rengi gerçekten bi zaman sonra boğar insanı.model iyi bence farklı renklerine bi bak

bu modelin köşesini oturma odasına alayım diyorum. salona da yastıklı bir model.. bak resmini bulayım

teşekkürler canım...öyle site site dolaşacak hevesim kalmamış inan...bu model sade geldi.. bir de mondi insan sağlığına zararlı madde kullanmadığına dair belgeliymiş.

belki yemek odasını almam da ikea dan kitaplık ve masa alırım. ya da yaptırırım bilemedim...

ben bunları gorunce kendımkını pek begenmedım

ama degıstıremem daha 1 yıllık :D hele yatak odasını cok begendım :52::52:

Son düzenleme:
benımkı bu yatak odamda yemek odamda takım ıkısıde safran o an aceleyle aldık ve fıyat olarakta cok uygundu ıstedıgımı alamamıştım :(

ben hep nişanlıyken beyaz kahverengı ıstemıştım

Safran Yatak Odası Takımı - İstikbal Mobilya

kız gayet güzel. niye beğenmedin ki?

sadece çok toz tutar gibi geldi.. istikbalin kalitesi yeter. yenisini alayım desen seni gömer yine eskimez söyleyeyim:))

Back
X