sonunda :))

gul.m.n

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2008
89
1
86
İstanbul
kızlar çook korkmama ragmen karar verdim muayenemi oldum yarın ameliyat oluyorum sabah 8de hastanede olucam 10da ameliyata gircem dr. aylin hnm ya çok güven veriyo gerçekten insana 300cc takacak protezleri çok heyecanlıyım bi okadarda korkuyorum ağrım olacakmı die sordum göğsünde kas tutulması hamlamışsın gibi olacak dedi ya çok mutluyum yıllardır fındık kadar memelerle dolaşmaktan kafaya takıp durmaktan silikonlu sütyenle yatıp kalkmaktan bıkmıştım varya şimdi iyleştikten sonra bile takmayı düşünümüyorum zaten ilk 3 ay yasak sanırım demirli o tarz sütyenler ayyy dua edin neolur ya duygularımı tarif edemem size çok karışık kombinezon giyosun mesela üst bölge dümdüz yani bekarken okadar takılmıyo kafaya ama evliyken acayip kompleks yapıyo insan eşim çok karşıydı ama sonra ihtiyacın var haklısın dedi o bile yani :)) ameliyattan 1gece hastanede kalacakmışım daha sonra eve gecicem gelişmeleri tek tek paylaşıcam sizinle dualarınızı bekliyorum guclubacismile

Canım benim çok sevindim :teytey: :teytey: :teytey: Daha önceki ''yardım edin'' başlıklı konunu okumuştum. Cevap yazmadım çünkü prof. ardığını yazmıştın. Şimdi Aylin Hanım yazdığını görünce çok sevindim kaydirigubbakcemile5 1,5 ayönce beni harika göbiş ve de memişlere kavuşturan canım doktorum o.......Sen kendini onun ellerine teslim et Allahın izniyle gerisini düşünme canım....Allah yardımcın olsun dualarımız seninle...... Bu arada hangi hastanede olacaksın????

Canııııııııııım =) Benim bu gün 12. günüm ve muhteşemim...... Sende bak görüceksin zaman nasıl hızlı geçicek...

madicana aslında medical park ilk önerisi olmuştu ama evime medicana daha yakın olduğundan orayı tercih ettim bu arada iyi dileklerin için çok teşekkür ederim cnmyerimseniben

umarım istediğin gibi, beklediğin ve şu operasyona değecek bir sonuçla karşılaşırsın :)) benimde sargılarım bugün açıldı görüntünün netleşmesi için akşamı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…