• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi sonunda yalancı meme aldı kızlar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
benımde döt aylık olmak üzere hep denemiştim her marka var evde ama küçükken kavrıyamıyolar çokta emmeyi seviyo elleri hep ağzında gece memede çikonun tamamen kavuçuk memesi var ayına göre al sadece uykuya dalarken veriyorum oda alıyo daha sonra silikona döncem daha öncede bebek büyüttüm hiçbiri almadı yalnız olunca mecbur kaldım istemesemde uyuturken bide uyanınca eger toksa uykuluyken ver ama zorlama alır biraz büyüdükçe

benımde döt aylık olmak üzere hep denemiştim her marka var evde ama küçükken kavrıyamıyolar çokta emmeyi seviyo elleri hep ağzında gece memede çikonun tamamen kavuçuk memesi var ayına göre al sadece uykuya dalarken veriyorum oda alıyo daha sonra silikona döncem daha öncede bebek büyüttüm hiçbiri almadı yalnız olunca mecbur kaldım istemesemde uyuturken bide uyanınca eger toksa uykuluyken ver ama zorlama alır biraz büyüdükçe
benim oğlumda 5 ayını dolduracağı hafta tuttu memeyi. ilk bende chicco her tarafı kauçuk emziği tutturdum. şimdi avent emiyor. onu daha .çok sevdi. bence kauçukta kalsın o daha sağlıklı diyorlar. bende oğlum diş çıkarınca kauçuk emzik almayı planlıyorum. fakat oğlum bu planımı nasıl karşılar bilemem. silikonu daha çok sevdi gibi.
oğlumda sadece uyurken emiyor. uykuya dalınca atıyor. sakinleştirdi oğlumu. diş kaşıyıcı gibi kullanarak başladı. daha sonra emmeye devam etti.

benim kızım da alıyor artık ama bana bir faydası yok büyüdü..küçükken daha ihtiyaçtı..çünkü sürekli emmek istiyordu

Back