düğünüme 5 ay kaldı kızlar ve saçlarımı normal halde bıraksam bir arpa boyu yol alamazdım en sonunda gözümü kararttım ve şampuanın içine doğum kontrol hapı ezip koydum ve 2 haftadır kullanıyorum saç dökülmem durdu ayrıca artık saç kremi kullanmama gerek yok ayrıcaa uzama kaydettim ölçmedim ama gören herkes aaa saçların ne ara uzadı dıyor benim saçlar hem kıvırcık hem uzamayan cinsindedi devam edeceğim kızlar bakalım ileride nasıl olacak
kızlar bu yöntemi kuzenim yapıyodu saçı bayaa bi uzamış fakat şöyle bi durum var vücuduna değirmiyodu bu şampuanı kafasını eğip küvette yıkıyodu daha sonra saçına havlu sarıp duş alacasa alıyodu çünkü kıllanma yapıyormuş vücutta öyle demişti, ben dana iliğini bi deniycem işe yaramazsa mecbur güneş gözlüğü takıp eczaneye gidicem.d.d.d
kızlar bu yöntemi kuzenim yapıyodu saçı bayaa bi uzamış fakat şöyle bi durum var vücuduna değirmiyodu bu şampuanı kafasını eğip küvette yıkıyodu daha sonra saçına havlu sarıp duş alacasa alıyodu çünkü kıllanma yapıyormuş vücutta öyle demişti, ben dana iliğini bi deniycem işe yaramazsa mecbur güneş gözlüğü takıp eczaneye gidicem.d.d.d
kızlar bu yöntemi bende 1 haftadır kullanıyorum şu an çok yeni olduğu için bişey söyliyemicem tabiki etkisi hakkında ama kıl tüy konusunda kesinlikle korkunuz olmasın ben rahat rahat kullanıyorum
evet arkadaşlar benim saçımda uzamıyor malasef yapmadığım sadece doğum kntrl hapı kaldı denesem mi acaba ama nerdeyse 1buçuk aydır konuya yazılmamış cvp yazın kızlar bekliyorum
evet arkadaşlar benim saçımda uzamıyor malasef yapmadığım sadece doğum kntrl hapı kaldı denesem mi acaba ama nerdeyse 1buçuk aydır konuya yazılmamış cvp yazın kızlar bekliyorum