Kız İsteme Sonunda sıra bende:)

superherogirl

Dikkat Prenses Çıkabilir!
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
695
3
96
İzmir
Evet kızlar...Ben de katıldım aranıza:)Çok heyecanlıyım ya çooook mutluyum Allah'ıma şükürler olsun:):)Haydi bismillah diyorum ve kız isteme,söz,nişan hakkındaki bütün tecrübelerinizi,yardımlarınızı,fikirlerinizi bekliyorum.
Ailemin ilk torunu benim,anlayacağınız benden önce olmadı böyle birşey ve biz ne yapacağımızı hiç bilmiyoruz.Kurban Bayramı'ndan sonra kız isteme olacak,Kırıkkale'de öğrenciyim ben,sevgilim ve ailesi buralı,ben de İzmirli'yim.Kırıkkale'nin adetlerini hiç bilmiyorum.Ne nasıl olur,kime ne alınır falan.Hem ayrı bir kültürün gelenekleri hem de ilk olmanın verdiği sıkıntılar...Yardımcı olursanız sevinirim.Öncelikle Kırıkkale'de nişan ve düğün bir arada oluyormuş,ancak ben nişanı ayrı yapmak istiyorum,tabi bunu düşünmek için şu an çok erken ama.Kız istemede giyeceğim elbise mesela,ne önerirsiniz?Benim birkaç fikrim var bir bakın bakalım:)
1 numaralı elbiseyi bir alışveriş sitesinden almıştım,japon style elbiseymiş,diğerleri 2,3,ve 5 Adilışık'ın sitesinden alınmıştı,4 numaradaki elbise de yine Adilışık'tan annemin hediyesi.Bu elbiseleri en fazla iki kez giymişimdir,elbiselerimi İzmir'de bıraktığım için de üzerimdeki duruşlarının fotoğraflarını çekemedim kızlar.Bunları beğenmezseniz başka modeller önerebilirsiniz.Şimdiden teşekkürler:)

1. elbise bitirdi beni ya ne kadar güzelmiş

Bayanlar ben ve ailem pek bilgi sahibi değiliz bu konuda.Çok heyecanlanlıyım ben,neler yapmamız gerek,
ne almamız gerek bilmiyorum hiç:)

birincinin model süpermiş isteme içinde çok kibar hanım hanımcık bir elbise, bizim isteme nişan biarada oldu tepsi kullandım ben yastık olayını sevmiyorum çünkü, bnde izmirliyim nişanlım ve ailesi istanbulda yaşıyor, kolay gelsin diyorum şimdiden ve hayırlı olsun

Teşekkür ederim,sizin de Allah tamamına erdirsin:)
Biz söz yapacağız,nişanı da bahar gibi açık havada düşünüyoruz.
Sözde gerekli midir bu tepsi falan yoksa nişanda mı yapılır?

1. daha güzel bence canm :) söz ystıgı ve nişan yastıgı ayrı oluyor canm üstünde tek bir tane yüzük kutusu varsa söz yastıgıdır 2 tane yüzük kutusu varsa nişan yastıgıdır canm allah tammmını erdirsin inşallah :)

Vay bir tane yüzük kutusu varsa söz,iki tane varsa nişan:)Ne ilginç.Teşekkür ederim canım
aydınlattığın için:)Bu gidişle birinciyi giyeceğim gibi:)Altına siyah topuklularla:)Güzel dileklerin için de teşekkürler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…