Geçen ay annemlere gidince eskiden sürekli alışveriş yaptığım kozmetik satan bir yere uğradım bu bayan yıllardır saçını sarıya boyar bende 10 yıldır boyuyorum bazı arkadaşlar biliyor bir sürü marka ve boya tonu değiştirdim hepsinde de turunculuk oluyordu ama sonradan oriel katmaya başlamıştım tabi buda zamanla saçın rengini daha çok açıyor ve çok yıpratıyor bayan bana bitkisel bir boya önerdi tamda o gün palette 10.1 almıştım onunla boyucaktım boyanın adı CLEMENCY (7.5 tl) hemde normal boyalardan 1.5 kat daha fazla bende iki boyayı eşit bir şekilde ikiye bölüp saçımı boyadım ve rengi muhteşem bir sarı oldu (BEBEK SARISI GİBİ DOĞAL) hemde 15 gün oldu rengi hala aynı saçımıda yıpratmadı bende normalde her boyada diplerimde yanma ve aşınma oluyordu bunda hiç hissetmedim paletteyi tek başıma boyayınca renk güzel oluyordu ama diplerim felaket yara oluyordu şu an hiçbir sıkıntı yok internettede araştırdım fiyatı 5 tl yazıyor bence mutlaka deneyin benim tüplerin yarısı duruyor onuda önümüzdeki ay boyucam yine sonucu buradan yazarım
CLEMENCY 902 EKSTRA PLATİN SARI (YARIM TÜP BOYA, YARIM ŞİŞE SUYUNDAN)
PALETTE 10.1 KÜLLÜ AÇIK SARI (YARIM TÜP BOYA, YARIM ŞİŞE SUYUNDAN)