• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sonunda sarının rengini tutturdum(değişik bir karışım)

cottonheart

Zeynebin annesi
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
750
14
118
40
İstanbul
Geçen ay annemlere gidince eskiden sürekli alışveriş yaptığım kozmetik satan bir yere uğradım bu bayan yıllardır saçını sarıya boyar bende 10 yıldır boyuyorum bazı arkadaşlar biliyor bir sürü marka ve boya tonu değiştirdim hepsinde de turunculuk oluyordu ama sonradan oriel katmaya başlamıştım tabi buda zamanla saçın rengini daha çok açıyor ve çok yıpratıyor bayan bana bitkisel bir boya önerdi tamda o gün palette 10.1 almıştım onunla boyucaktım boyanın adı CLEMENCY (7.5 tl) hemde normal boyalardan 1.5 kat daha fazla bende iki boyayı eşit bir şekilde ikiye bölüp saçımı boyadım ve rengi muhteşem bir sarı oldu (BEBEK SARISI GİBİ DOĞAL) hemde 15 gün oldu rengi hala aynı saçımıda yıpratmadı bende normalde her boyada diplerimde yanma ve aşınma oluyordu bunda hiç hissetmedim paletteyi tek başıma boyayınca renk güzel oluyordu ama diplerim felaket yara oluyordu şu an hiçbir sıkıntı yok internettede araştırdım fiyatı 5 tl yazıyor bence mutlaka deneyin benim tüplerin yarısı duruyor onuda önümüzdeki ay boyucam yine sonucu buradan yazarım

CLEMENCY 902 EKSTRA PLATİN SARI (YARIM TÜP BOYA, YARIM ŞİŞE SUYUNDAN)
PALETTE 10.1 KÜLLÜ AÇIK SARI (YARIM TÜP BOYA, YARIM ŞİŞE SUYUNDAN)

canım eşimden dolayı resim eklemiyorum kızıyor diye ama eklediğim resmin aynısı oldu

Eklentiler

• $sarı saç.jpg
    $sarı saç.jpg
    7,7 KB · Görüntüleme: 2.344
clemency bitkisel boya mı? paletteyle karıştırınca besleyici etkisi (bitkisel olduğu için) azalmaz mı?

cnm zeminin ne renkti o çok önemli bir de turunculuk yapmadı mı hiç diplerde fln...ben de kullandım bu clemency boyayı dediğin gbi çok oluyor içinde ama sanki turunculuğu çoktu kahve köpüğü yapmıştım arkadaşıma...biraz daha bilgi verirsen seviniriz...

numaraları yukarıda yazmıştım evet eşit kullandım hiçte turunculuk olmuyor kendi saç rengim açık kumral birkaç yıkamadada çok güzel oturuyor ben hala kullanıyorum çok memnunum

Ben de clemencynin farklı bir rengini denemiştim.Kıvamı çok yoğun.Sarısını denemedim ama güzelse denemek isterim.Canım kendi saç rengini yüzünü gizleyerek ekleyebilir misin?Koyduğun resim tam anlaşılmıyor.Beyazımsı bir sarı olmuyor değil mi platin gibi.Ben çok açık sarı sevmiyorum da.Hala paletteyle mi karıştırıyorsun yoksa tek mi kullanıyorsun?

bu dediğin karışımı röflenin üstüne boyasam nasıl olr ben 3 gün oldu yapalı hç beğenmedim cilada atılmadı zaten kendimi yaşlı gibi hissediyorum ben tatlı bi darı istemiştim tenim kumral yardım edin ne olr
:18:

rengi güzel oluyor çok tutarsan platin gibi oluyor bazı yerler tamamen dakikaya bağlı ,
evet hala paletteyle karıştırıyorum
röflenin üstüne bir dene renlen otursun
kötü olucağını sanmıyorum ama ilk önce bir kaç kere yıka röflen otursun bence ondan sonra boya

rengi güzel oluyor çok tutarsan platin gibi oluyor bazı yerler tamamen dakikaya bağlı ,
evet hala paletteyle karıştırıyorum
röflenin üstüne bir dene renlen otursun
kötü olucağını sanmıyorum ama ilk önce bir kaç kere yıka röflen otursun bence ondan sonra boya

rengi çok beğendim cnm iyi gunlrde kullan

ya bu ara boya isine takıldım 25 yasa kadar ufak tefek yapsam da dogallıgı korumaya calıstım rengımı cok sevıyorum ama bır degısıklık ıstedım herhalde bu ara

acemilik de var evde hıc denememıstım 2 ay evvel markayı unuttum da bakır kızıl uyguladım sacıma (rengim degısmedı resmen aynı sacım sadece ısıkta belirsiz bir kızıllıgı var)
sacım koyu kestane ten rengim acık boya rengı sorunum yok ama sacımın rengını daha acık olsun istiyorum
bakır kızıl hosuma gıtmıstı senın renk de cok hos ne yapmalıyım yardımcı olacaklara simdiden tesekkurler
(su sac rengi açma olayları kafamı karıstırdı renk acıcı kullanmadan renk acılabılıyor mu? bır de kas yaparken göz cıkarır mıyım esım sacımın rengını cok sevıyor sebege de donmek ıstemıyorum)

Son düzenleme:
Back