Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Kesim ŞekilleriSonunda sam iin uygun ekillendiriciyi buldum:Maxxel
slm arkadaşlar maxxelin ürününden bahsediyorum harika bişeymiş saçlarım yandı kısa kesildi ve şekillendirmek için kullanmadığım ürün kalmadı geçen gün markette maxxelle karşılaştım tabi hemen aldım:)ve denedim sonuç süper o yanıklarımı resmen kapadı nemli saçınıza sürüyorsunuz tarayarak dağıtıyorsunuz ve sonra şekil vererek kurutuyorsunuz saçınızı sonuç mükemmel oluyor elektriklenmiyo ve kabarmıyo benim saçlarım elektiriklenen ve kabaran cinsten ben çok memnun kaldım bu üründen hemen sizede tavsiye edeyim dedim ..sağlıklı saçlarla kalına.s.
slm arkadaşlar maxxelin ürününden bahsediyorum harika bişeymiş saçlarım yandı kısa kesildi ve şekillendirmek için kullanmadığım ürün kalmadı geçen gün markette maxxelle karşılaştım tabi hemen aldım:)ve denedim sonuç süper o yanıklarımı resmen kapadı nemli saçınıza sürüyorsunuz tarayarak dağıtıyorsunuz ve sonra şekil vererek kurutuyorsunuz saçınızı sonuç mükemmel oluyor elektriklenmiyo ve kabarmıyo benim saçlarım elektiriklenen ve kabaran cinsten ben çok memnun kaldım bu üründen hemen sizede tavsiye edeyim dedimi..sağlıklı saçlarla kalına.s.
tatlım cok sağol önerin için kırıklarıda engellyior mu bu oluşmasını falan hazır yokken hiç olmasın biliyosun amaç büyük kaydirigubbakcemile3 bide fiyatını söyleyebilir misin acaba simdi araştırasım pek yok simdiden teşekkür ederim canımŞeniz
konu iki kere açılmış çok pardon...rapunzelcim(sen benim rapunzelimsin) önlüyor saçı anında kaplıyormuş ve müthiş parlatıyor saçı ben 6 ytlye aldım glissin gibi sprey sıvı bişey çok güzel çok memnun kaldım saçlarımı uzatana kadar(maşallah uzuyorlar)yanıklarımı gizlemem lazım bu çok iyi geldi yatıştırdı saçlarımı..:)))
konu iki kere açılmış çok pardon...rapunzelcim(sen benim rapunzelimsin) önlüyor saçı anında kaplıyormuş ve müthiş parlatıyor saçı ben 6 ytlye aldım glissin gibi sprey sıvı bişey çok güzel çok memnun kaldım saçlarımı uzatana kadar(maşallah uzuyorlar)yanıklarımı gizlemem lazım bu çok iyi geldi yatıştırdı saçlarımı..:)))
vayy cokta ucuzmuş ya cok sağoll bakalım deneyeyim bunuda yalnız benim saçlar iflas etmezse en sonunda iyidir kaydirigubbakcemile3 rapunzel olarak hitap etmeniz benimde cok hoşuma gidiyor tatlım unutmadıgını hatırlıyorum her defasında sağol tekrar:1hug:
canm tşkler :) ben aktardan bakım yağını aldım kullanıorum yarın bir hafta olucak saçlarım iyileşio ama uçları ve aralarda bazı yerler fln çok iyi olmadı henüz hangi maketten aldıgını ögrenebilrmiym canım hemşehrim yerimseniben kaydirigubbakcemile5
benim saçlarımda kabarıo ve elektriklenio ayrıca kalın telli ve sarıya boyattgımdan beri ya jöleliyorum yada düzleştiriorum bazen fön çektirmeye gidiorum..inş dedğingibi benım saçlara da iyi gelir .. a.s.
canm tşkler :) ben aktardan bakım yağını aldım kullanıorum yarın bir hafta olucak saçlarım iyileşio ama uçları ve aralarda bazı yerler fln çok iyi olmadı henüz hangi maketten aldıgını ögrenebilrmiym canım hemşehrim yerimseniben kaydirigubbakcemile5
benim saçlarımda kabarıo ve elektriklenio ayrıca kalın telli ve sarıya boyattgımdan beri ya jöleliyorum yada düzleştiriorum bazen fön çektirmeye gidiorum..inş dedğingibi benım saçlara da iyi gelir .. a.s.
canım saç spreyınden bahsediyosun dimi pembe ve mavisi var. bende mavisinden kullanmıştım her yanım yapış yapış oluyo hiç bir faydasınıda görmedim ben ama senın için yararı olmuş sevindim.güle güle kullan....
peki yaa bu ürün hangi marketlerde oluyor migros carfursa da falan bulunuyor mu yaa inşallah bana da iyi gelebilir bide saç kremi gibi bişey mi bu yoksa şu wax tarzı yapış yapış diyor öyle bişey mi...CADIARZU