Saç Rengi ve Saç Boyama Sonunda saçlarımı altın karamele boyadım...buyrun resimlere.....

güle güle kullanın çok güzel olmuş

bu bronz kahve saçı ne kadar parlak göstermiş böyle ya bende bu tonlarda bişey istiyorum ama kendi saçım koyu baya üzerine bu gbi tutmaz sanırım

senn gbi önce altın karamel yapıp bronz kahve yapsam üzerine ama açma falan yapmam ben saçıma ....

kızlar bugun sordum sac boyalarını ordakı kız bana dedıkı
tüp boya 8.8 lık 2 kutu ve 6.8 de yarım kat dedı ıcıne ve 9 luk oksidan kullan dedı su ankı sac rengım koyu kahve eger tatlı bır karemel rengı ıstıosan bu boyadan elde edebılırsın dedı fıkırlerı olan paylassın lutfen yardmm

kaç numara ve hangi boya markası acaba ilk resimler sorulduysa kusura bakmayın
annem çok beğendi de saç renginizi

benim altın karamel rengim böyle açık olmadı biraz daha koyusu oldu neden acaba kızlar yaa ben açık olsun istiyodum

tartışmasız bronz kahve.süper
bende istiyorum bu rengi yaaaa
bak kafam karıştı şimdi benimde saçım siyah kahverengi boyıycaktım şimdi bunu istiyorum .

bnde yeni 7 yağ özlü olanla boyadım hiç güzel olmadı öncesinde dore sarı ve açık kumral kullanıyordum bal sarı gbiydi bunla boyadım hiç içime sinmedi bide altın karamel de süper olmuş ve bişi rica ediyorum resimleri fotoğraf makinesiyle mi neyle çektiniz bn çekip koysam saçlarım bukdr belirgin çıkmaz bulanık olurdu markası fln sölerse arkadaşımız sevinirim alıcam çnkü

Altın karamele bayıldım,eşiniz neden beğenmediki,zamanla gözü alışırdı,,,harika duruyor dalgalı hali şahane...

öncelikle saç renginize bayıldım, tam benim istediğim renk.Uzun zamandır bu rengi nasıl elde edebilirim diye araştırıyodum derdime deva oldunuz.Çok doğal duruyor yarın kuaföre gidip sorucam bakalım benim saçımda bu rengi elde edebilirmyiz diye.Çünkü saçlarım koyu kahverengi ve beyaz tenliyim açılması şart.Güle güle kullanın bravo evde kendinizin bu rengi elde etmesi müthiş bişey.Darısı başıma

bence palette 7.554 altın karamel olan daha hoş duruyormuş ben çok beğendim bende böyle tutacağını bilsem hiç düşünmez boyardım

ayyyy tam istediğim renk. bende boyayacağım bakalım inşallah tutar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…