• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sonunda sacimi mahfetmeyen bir boya kesfettim schwarzkoph :)

Carsi1903

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013
19
3
16
İstanbul
kizlar tamamen bilgilendirme amacli olarak actim bu bolumu,evde tek basina sacimizi boyamamiz zor biliyorsunuz,bu yuzden kopuk boya tercih ediyordum ben hep fakat koleston simdiye kadar mahfetti saclarimi,cok fazla dokuldu ve bakimsizlasti...oyuzden uzun zmandir sacima hep bakim yaptim argan yagi falan kullandim ve kopuk boyaya elveda dedim taaa ki gecen gun schwarzkoph'un kopuk boyasini alana kadar...hicbi sekilde ne kokusu ne de boyandiktan sonrasi beni huzursuz etmedi,piril piril oldu saclarim hic dokulmedi...hepinize tavsiye ediyorum ben siyah rengini kullandim ve bu boyanin saci yakmama sebebi de amonyaksiz olusuymus sanirim...benim gibi kopuk boya tercih edenler mutlaka denesin ne demek istedigimi anlayacaksiniz:)))

bende palettenin yeni serisi çıkmış sanırm daha az amonyak diyor üzerinde senin dediğin markanın ürünü palettede. Şuana kdr bu boyayla saçımı 2 kere boyadm ama bi sertleşme hissetmedim bende. Diğer boyalara göre daha iyi gibi bakalım ilerleyen zamanlarda boyadıkça neler olacak. Bende mavi siyahına boyadım saçlarımı

schwarzkopf hiç kullanmadım .rengini nasıl veriyor o da önemli benim için .mesela koleston boyaları hep koyu çıkıyor ,koyu kahve aldığın boya bildiğin kömür siyahı çıkıyor .bu yüzden koleston'u ben hiç beğenmiyorum .palette kutuda gösterilen rengi aynen sunuyor ,ama inanılmaz yıpratıyor .bu sorunlar schwarzkopf'da var mı ?

schwarzkopf hiç kullanmadım .rengini nasıl veriyor o da önemli benim için .mesela koleston boyaları hep koyu çıkıyor ,koyu kahve aldığın boya bildiğin kömür siyahı çıkıyor .bu yüzden koleston'u ben hiç beğenmiyorum .palette kutuda gösterilen rengi aynen sunuyor ,ama inanılmaz yıpratıyor .bu sorunlar schwarzkopf'da var mı ?

ben schwarzkopf boyalarını kullandım sarı tonlarını ama tam tonu çıkarmıyor diğer boyalar gibi işte yalnız saçımı fazla yıpratmamıştı sanırım

Ben bu boyayla ilgili bir başlık açmıştım. Kahvesini boyamıştım gayet güzel tuttu renk. Amonyaksız, saça zarar vermiyor ve yumuşatıyor. Köpük boya olduğun için boyaması kolay ve çok bereketli, fazla fazla yetiyor.

evet kesinlikle benim saclarim uzun olmasina ragmen 1 kutusu rahatca yetiyor.renk konusunda bir fikrim yok cunku ben zaten siyah kullandigim icin kutuda gorunen renk onemli degil benim icin.ama saci yipratmamasi konusunda kefilim.kutunun uzerinde turkiyenin ilk amonyak icermeyen kopuk boyasi yaziyor zaten...bir ay sonra falan birazcik rengi acicam o zaman yine paylasirim burdan resimleri de

Back