• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sonunda platin oldu(fotoğraflı)

DESPO

HATALIYSAM editöre bildir
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2009
1.910
2
116
Diğer
"saç tasarımdan"gökhan a buradan teşekkür ediyorum.

grnt028.jpg

grnt029r.jpg

grnt046.jpg

buda kuzucuğumun yeni saç stili:)

grnt033e.jpg

grnt047a.jpg

grnt048k.jpg

Son düzenleme:
Despom güle güle kullan, çok güzel olmuş opuyorumnanaktan

sağol canım küçültüp koymaya çalışıyorum büyük fotoda belli olmuyor

saçınız daha önce ne renkti. saç tasarımından gökhan kim bu arada?
uzman biriyse bizde faydalanalım.gamyoncuiremsu

bana çok fazla renk geçişi var gibi geldi,grilik,kızıl:uhm:
senin beğenmen daha önemli tabi güle güle kullanzemuszemus

canim benim gule gule kullann
bi seferdemi oldu?rofle ilemi yapildi?kalin kalinmi yoksa ince ince slk slk mi atildida oldu acaba?cok sordum ama benim istedigim gibi bi turlu olmuoda

saçınız daha önce ne renkti. saç tasarımından gökhan kim bu arada?
uzman biriyse bizde faydalanalım.gamyoncuiremsu

kendi saçım koyu siyah.röfle vardı ama 5-6 cm kadar siyahlar çıkmıştı.bu şekilde bu rengi başardı.yani dipler simsiyahtı geri kalanlar sarı.
saç tasarımı balıkesir 52 evler semtinde.

bana çok fazla renk geçişi var gibi geldi,grilik,kızıl:uhm:
senin beğenmen daha önemli tabi güle güle kullanzemuszemus

teşekkür ederim görüşleriniz için.saçımda kızıllık yok.kızıl gibi görünen yerlere evde sarı saçlar için parlatıcı krem kullandım saçım o kadar platinki parlatıcı yer yer saçımı hafif kızıllaşırdı yıkanınca geçicek bi durum.bide daha dün boyattım zamanla yıkandıkça güzelleşip oturacak bu renk.

Son düzenleme:
canim benim gule gule kullann
bi seferdemi oldu?rofle ilemi yapildi?kalin kalinmi yoksa ince ince slk slk mi atildida oldu acaba?cok sordum ama benim istedigim gibi bi turlu olmuoda

teşekkür ederim.dipler kendi saçımdı 5-6 cm. kadar uzamıştı siyahtı ..geri kalanlar sarıydı.yani bir seferde dipler bu kadar açıldı.
röfle ile oldu.düşük volümde uzun süre bekletti.sık kalın atı.ben siyahlar yok olsun dedim.paket yaparken dikkat ettim boyayacağı saçları fazla aldı geriye az saç bıraktı.yani sık ve kalın attı röfleyi.beğendiğine sevindim.gideceğin kuaför kaliteli bir yer olsun çok önemli bu.kendini kuaföre iyi ifade et.ne istediğini anlat.

güle güle kullan canım.. yüzüne nasl gittiğini bilmiyorum ama renk iyi olmuş ;)

cok guzel olmus gule gule kullan ikinizde super olmussunuz :lepi:

evet keske yuzunle beraber gorebilseydik tenine felan uydumu diye

güle güle kullan despo:) hoş bi renk olmş darısı bnm başıma ben de platin istiorummm:)

güle güle kullan canım.. yüzüne nasl gittiğini bilmiyorum ama renk iyi olmuş ;)

teşekkür ederim.yüzüme gitti.çok açık tenli değilim çok esmerde değilim.tam ortası bana yakıştığını düşünüyorum.çok açık tenlileri sarı saçın çok soldurduğunu düşünüyorum esmerlerede gitmiyor zaten.gözlerde yeşil birazda ordan kurtarıyorum...

güle güle kullan despo:) hoş bi renk olmş darısı bnm başıma ben de platin istiorummm:)

sağoll....darısı sana:)platin delisiyim çok seviyorum sarı saçı ben çoookkkk....ama kuaföre kendimizi iyi ifade etmemiz lazım.

kızının saclarıda super bu arada ..boyuda gayet guzel yuzune cok guzel gıtmıs kesım seklı gule gule uzatsın cok operım..

kıslarrr bu arada ilk fotoda anormal kilolu çıkmışım üzerimdeki kazak kalındı çok.valla fotoyu görünce ben bile inanamadım şok oldum....

Back