Sonunda oldu sanırım :d

trabzonlu89

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2010
34
10
288
İstanbul
Kızlar senelerdir takip ettiğim, yardım aldığım bu siteye şimdi bende başkalarına umut ya da yardımcı olmak adına mucizemi yazıyorum. 24 yaşında,3 yıllık evli, 3 düşüğü olan kilolu pko hastası biriyim. İlk düşükle beraber pko hastası olduğumu öğrendim ve benim için yorucu ve umutsuz bir dönem başladı. Derken ikinci hamileliğim kimyasal gebelik nedeniyle sonlandı. Üçüncüsü en acısıydı, 45 gün kanama oldu kürtajla parçalar alındı ama düşüğe sebep hiçbir şey söylenmedi. Bu arada 4 kez klomen tedavisi gördüm. Ama hiçbir gebelik klomen kullandığım ay olmadı. Son üç aydır artık ilaç kullanmak istemediğimi söyleyip dinlenmeye aldım kendimi. Doktora düzenli gidiyordum ve her defasında Tüp bebek merkezine yönlendiriyordu. Artık çocuk fikri bile sıkıcıydı. Bu dönemlerde kaç kez ağlamış, kaç kez yalvarmışımdır bilmiyorum. Neyse sadede geleyim. 24 Nisan son adet tarihim 24 Mayısta adet olmam gerekirken 28 Mayısa sarktı. Eşim laborant kan testi yaptık 1.50 cıktı. 28 Mayısta ıkı gün süren şiddetli bi kanamam oldu.Hatta öyleki işyerinden izin aldım düşük yapıyorum diye eve gittim. Bacaklarımı kaldırıp dinlendim. Ertesi gün hiçbirşey yoktu. Sadece kahverengimsi ya da pembemsi peçeteye gelen akıntılar oldu.Şüphe ya kendimi farklı hissediyordum. İdrar testi yaptım ıkıncı cızgı sılık cıktı, derken ikinci test üçüncü test hepsi aynıydı. 4 Haziran evlilik yıldönümümüzdü süprız yaparım belkı dıye doktora gıttım. Muayene ettı senın ıcın baska sansımız kalmadı tup bebek merkezının nosunu elıme verdı randevu al öyle gel dedı. Yüzüm asık eve gittim. Ertesi gün eşim idrar testlerını gördü banyoda , bunlar neyin nesi felan derken ümitsiz sekılde kanımı alıp bakmaya gitti. Sabah saskın saskın beta hcg 100 cıktı dedı. Şok olmuştum resmen. iki günde bir kanıma bakmaya başladık.Tam iki katına cıkmıyordu yine ümitsizdik. Derken katlayarak artmaya devam etti ama özellikle söylüyorum tam ıkı katı olmuyordu ve doktora göre bunun bı önemı yoktu.Dış gebeliktir sudur budur derken. Dün keseye bakmaya gittik. Görünmedi ama olsun hala umutluyum. Doktorum geç döllenme olmuş dedı.O kanamaya rağmen içimde tutunmuş bir melek var. Rabbim inşallah bu defa yüzümü güldürecek. Beta Hcg değerim 1600 progesteronum 0.2 şuanda. Bunları yazmamın nedenıde burda yok düşecek yok tutunmaz dıyenlere bır örnek olsun dıye. Dış gebelik kuşkusundan sıyrılınca doktor progestan 200 mg verdi aksamları bırer tane ıc dedı. Progesteronun da ınternettekı bılgılerın aksıne kanama ya da baska bı sıkıntı olmadıkca bı önemının (şmidilik) olmadıgını söyledi.İnşallah bütün bebek isteyenlere de bana da Rabbim bu sonsuz güzelliği tattırır.

Cnm hayırlı olsun inş. bukez kucağına alırsın bende ilk kızımı anensefaaliden kaybettim ikinciside kimyasal gebelik oldu nisan ayında bundan sonra beni neler bekliyor bilemiyorum inş. umut olursun bize Rabbim bağışlasın yavrunu sana

Herhangi bir neden yok bı sabah uyandım pembemsı bolca bı akıntının ıcınde kucuk bır derı parcası ıcı yenı kanlanmıs. peçeteye alıp ınceledım resmen cenın. doktorumu aradım acıle gıtmemı kan degerıme baktırmamı soyledı. gittim beta hcg artmıstı ayrıcada ıdrar yolu enfeksıyonu gecırıyordum.antıbıyotık felan yazdılar. bır kac gun sonra doktora keseyı gormeye gıdecektık (bu olayları sehır dısındayken yasadım). doktora gıtmeden kan testı yapalım dedık bı baktıkkı beta hcg dusmus.sonra doktora gıtmeler felan kanamam yoktu ama dusuk gerceklesmıstı. beta hcg hormonu kanam olmadan ıdrarlada atılabılıyormus. bır kac gun oncede kanamam basladı.süpriz bir şekilde geldi ve gitti. Herkese tesekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…