Sonunda o gün geldi..

Rezil bir insansin ister beni banlasinlar ister profilimi silsinler umrumda degil bu sitede senin gibi cok insan musvettesi var sen eminim evli barkli namuslu hallerinle aklindan neler geciriyorsundur bilirim senin gibileri adilik kanina islemis pis zihniyetli. Kimseye dusmez benim bekaretimi yargilamak kendine gel aptal

Lookinside, yorumları yarısına kadar okuyabildim ve durumuna çok üzüldüm. Günlerce yıkanmayacak kadar psikolojini bozan sorun ve sorunları az çok tahmin edebiliyorum ama bitti, geçti artık. Hayat bu, bazen yaşayacağımız olayları biz seçemiyoruz. Önemli olan bundan sonrasına bakmak ve çözüme ulaşmak.

Şu an yapabileceğin tek şey okulu uzattığın iki sene boyunca çok sıkı bir biçimde ders çalışıp okulun daha fazla uzamasını engellemek.

Madem ki annen senden yana ve ne olursa olsun arkanda o halde hiç değilse annene durumunu kısmen açıkla ve söz ver. Evet bu iki yıl için hayalkırıklığına uğrayabilir fakat bazı şeyleri bilmeli ki bir gün yeniden bunalıma girersen kadıncağız yanında olabilsin.

Ben bundan sonrası için canını dişine takıp fire vermeden mezun olacağına ve hayatını istediğin biçimde yönlendirebileceğine eminim, lütfen sen de kendine güven olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…