Nikah sonunda nikah tarihimizi aldık

Esmer54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2010
2.629
890
163
selam arkadaslar nikah günümüzü aldık sonunda şükürler olsun haziran 15 inde bizde evleniyoruz güldüğüme bakmayın o an imza attıgımda çok duygulandım agladım çok kötü oldum sevinç hüzün çok değişik bir duygu yasadım ama sonunda kahkalhalara bogdu nişanlım yine işlemlerimizi yaparkn doktoru nikh memurunun ikisininde kafasını karıstırdı yanlıs işlemler yaptılr ikiside güldürmekten konusmalarındn 2 sininde kafalarını karıstırdı benide gülmktn öldürdü bugünü hiç umutmıcm diyebilirim

hayırlı olsun çok güzel şeyler yaşamışsınız işlemler sırasında:)allah bir yastıkta uzun bir ömür geçirmenizi nasip etsin

Hayırlı olsun canım ne güzel bizde martta yaşıcaz inşallah bu anı

tebrik ederim canım :) darısı bizlerin başına

merhabalar bende nişanlıyım ben salonda nikah istiyorum ekimin 12sinde gün almak için neler yapmak gerekiyor bir yol gösterirsenin sevinirim. birde muane olmak gerekiyor sanırım.

merhabalar bende nişanlıyım ben salonda nikah istiyorum ekimin 12sinde gün almak için neler yapmak gerekiyor bir yol gösterirsenin sevinirim. birde muane olmak gerekiyor sanırım.

kusura bakma cnm yeni görüyorum iletini nikah işlemleri için 6 adet foto vesikalık sağlık ocagında test yaptırıyorsun sonra akciğer filmi çekinip sağlık ocagına gidip onaylatıyorsun ikinizinde ikamet etmediği bir nikah salonunda nikahınızı kıydırmk isterseniz kendi nikh dairenizdn izin belgesi alıcksnz saglık ocagndn aldıgınız raporla daha sonradan istediğiniz nikh dairesine gidip gun alıcksnz kendi nikah dairenizde yapacksnzda sağlık raporunu alıp direk gidip salona gun alıcksnz bukadar umarım yardımcı olanbilmişimdir

merhaba canım,
nikah işlemleri için önce belediyeye gidiyoruz sanırım sonra kan tahlili yaptırıp baş vuruyoruz değil mi? en erken kaç günü gün veriliyor?

Allah bir yastıkda kocatsın. Mutlu olun İnşallah.
Kına veya düğünde butik kurabiye ihtiyacınız olursa yardımcı olmak isterim.

[

Son düzenleyen: Moderatör:
biz 15 mayıs gibi antalyada nikah yapmak istiyoruz.Ama ben balıkesirdeyım,nişanlım antalyada çalısıyor.Ben burda saglık raporlarını aldım ama daha basvuruda bulunmadık.saglık raporlarımı ona gondersem kımlıgımle bırlıkte ben olmadan basvuru yapabılır mı?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…