• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonunda mutlu son oldu

• Konu Sahibi Konu Sahibi truf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

truf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
pazartesi günü 10 martta 41 haftalıkken doktora gittik önce suni sancı deneyecektik. ama normal haftasını geçtiği ve bebeğin baş kemikleri daha da sertleşmiş olduğu için boşu boşuna sancı çekersin dedi doktor. bizde mecburen sezeryana karar verdik. herşey 30-45 dk arasında oldu bitti. ameliyattan çıkar çıkmaz uyandım. ama sezeryan sonrası çok sancılıydı. ağlayarak uyanmışım. ağrılar çok kötüydü. bebeğimi gösteriyorlardı ama gözümü açıp bakamıyordum.
biraz geçip kendime tamamen geldiğimde artık bebişimi görebildim çok tatlı, melek gibi bir yüz bana bakıyordu. :teytey: çok harika bi şeydi. İsteyen herkes bu duyguyu yaşar inşallah. çarşamba günü eve döndük bugün yeni yeni toparlıyorum bende. siz siz olun sezeryanı kendi iseğinizle seçmeyin. herşeye rağmen çok şükür kızım kollarımda. kızımın adını MERYEM BERRA koyduk. Dualarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Henüz hamile olanlar sağlıklı bir şekilde bebişlerini kollarına alırlar inşallah. Doğum yapanlarda sağlıkla büyütürler bebişlerini.

pazartesi günü 10 martta 41 haftalıkken doktora gittik önce suni sancı deneyecektik. ama normal haftasını geçtiği ve bebeğin baş kemikleri daha da sertleşmiş olduğu için boşu boşuna sancı çekersin dedi doktor. bizde mecburen sezeryana karar verdik. herşey 30-45 dk arasında oldu bitti. ameliyattan çıkar çıkmaz uyandım. ama sezeryan sonrası çok sancılıydı. ağlayarak uyanmışım. ağrılar çok kötüydü. bebeğimi gösteriyorlardı ama gözümü açıp bakamıyordum.
biraz geçip kendime tamamen geldiğimde artık bebişimi görebildim çok tatlı, melek gibi bir yüz bana bakıyordu. :teytey: çok harika bi şeydi. İsteyen herkes bu duyguyu yaşar inşallah. çarşamba günü eve döndük bugün yeni yeni toparlıyorum bende. siz siz olun sezeryanı kendi iseğinizle seçmeyin. herşeye rağmen çok şükür kızım kollarımda. kızımın adını MERYEM BERRA koyduk. Dualarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Henüz hamile olanlar sağlıklı bir şekilde bebişlerini kollarına alırlar inşallah. Doğum yapanlarda sağlıkla büyütürler bebişlerini.

canım Allah analı babalı büyütsün :nazar:a.s.a.s.darısı bizim başımıza

Allah analı babalı büyütsün. Bebişinin ömrü uzun bahtı açık olsun canım bir ömür mutlululuklar güzel günler bebeğin ve ailenle olsun canım

hosgelmis sefa getirmis kucuk bebek :)
allah anali babali buyutsun insallah sizlere bagislasin ne guzel ah ben daha cinsiyetini ogrenemedim ki daha doguma da var :)
allahim bizleri de sag selim kurtar aminnnnnn

canım allah ım bebegine ve size saglık sıhha t uzun hayırlı bir ömür versin inşaallah amin analı babalı buyusun inşaalalh kaderide bahtıda tahtıda güzel olsun amin

canım tebrik ederim rabbim size bağışlasın bebeğini...Ne mutlu size..:nazar:
Allah nazarlardan saklasın..

çok mutlu oldum canım Rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin bebişine darısı benim bsaşıma daha bizde pek belirti yok ama hayırlısı

allah anali babali buyutsun canim adi da cok guzelmis. darisi bizlerin basina olsun insallah

gözünüz aydın, allah analı bbalı büyütsün... kızınada sağlıklı uzun ömürler versin rabbim...
güle güle büyüt canım...a.s.

canım tebrikler allah analı babalı büyütsün canım
darısı başımıza

TEBRİKLER...
BEBEĞİNE SAĞLIKLI UZUN ÖMÜR DiLERİM...

SEZERYAN KONUSUNDA BENİ KORKUTTUN. :((
HEPİMiZE KOLAY DOĞUMLAR NASİP OLSUN...

Gozunuz aydin canim.Gule gule buyut minik prensesini.a.s.

Rabbim analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin darısı bizim başımıza 39. haftamdayım artık çok sabırsızım gel artık zuzum

canım tebrik ederim allah analı babalı büyütsün bende hala beklemedeyim

Back
X