Sonunda memisler geldi 🙃

Safkedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2019
283
116
Merhaba arkadaşlar 20 eylülde ameliyatımi oldum. Çok şükür iyiyim. Doktorum 345 cc demişti fakat 375 cc koymuş sığan en büyüğü koyucam demişti. Merak ettiğim şey memem bundan küçülecek mi sisim yok kollarımda ama memeyi görmedim henüz. Korseyi çıkarmak açmak yasak ilk 10 gün. Şu anda meme altım 70 meme çevrem 90 cm ölçüm ne onuda tam çözemedim ayrıca sormak istediğiniz soru olursa cevaplayabilirim. Şimdiden tesekkurler

Merhaba arkadaşlar 20 eylülde ameliyatımi oldum. Çok şükür iyiyim. Doktorum 345 cc demişti fakat 375 cc koymuş sığan en büyüğü koyucam demişti. Merak ettiğim şey memem bundan küçülecek mi sisim yok kollarımda ama memeyi görmedim henüz. Korseyi çıkarmak açmak yasak ilk 10 gün. Şu anda meme altım 70 meme çevrem 90 cm ölçüm ne onuda tam çözemedim ayrıca sormak istediğiniz soru olursa cevaplayabilirim. Şimdiden tesekkurl

Ben yaklaşık 40 gün önce amelşyat oldum şişlikler gidince bariz bir küçülme olmuyor ama bir tık kiçüküyor. 70 B olursun fakat markaya görede sütyen ölçüleri değişebiliyor geçmiş olsun

Merhaba arkadaşlar 20 eylülde ameliyatımi oldum. Çok şükür iyiyim. Doktorum 345 cc demişti fakat 375 cc koymuş sığan en büyüğü koyucam demişti. Merak ettiğim şey memem bundan küçülecek mi sisim yok kollarımda ama memeyi görmedim henüz. Korseyi çıkarmak açmak yasak ilk 10 gün. Şu anda meme altım 70 meme çevrem 90 cm ölçüm ne onuda tam çözemedim ayrıca sormak istediğiniz soru olursa cevaplayabilirim. Şimdiden tesekkurler
Bende persembe olacağım çok korkuyorum 😕

Teşekkür ederim. Sizede geçmiş olsun. Hesaplama sitelerinde yazınca 75 d çıkıyor ondan şaşırdım d gayet büyük sonuçta. Tabi söylemde bir durum var şu anda sıfır yağ olan hersey meme 😃

Bende persembe olacağım çok korkuyorum 😕
Korkulacak hic birsey yok emin olun ilk gün ben korkudan sıfır hareket ettim Bi defa beni yürüttüler yatağın kenarından dönüp yattım hemen parmağımı bile oynatmadim sabaha kadar😃 üç gün drenler ile kaldım çok az hareket ettim drenler çıkınca kendime geldim yani üç gündür herseyi yapıyorum tabiki ağır kaldirmak ve ani hareketler yasak size tavsiyem kendinizi dinleyin vücudunuzun tepkisine göre hareket edersiniz ama kesinlikle aci yok ağrı var kısmen

Korkulacak hic birsey yok emin olun ilk gün ben korkudan sıfır hareket ettim Bi defa beni yürüttüler yatağın kenarından dönüp yattım hemen parmağımı bile oynatmadim sabaha kadar😃 üç gün drenler ile kaldım çok az hareket ettim drenler çıkınca kendime geldim yani üç gündür herseyi yapıyorum tabiki ağır kaldirmak ve ani hareketler yasak size tavsiyem kendinizi dinleyin vücudunuzun tepkisine göre hareket edersiniz ama kesinlikle aci yok ağrı var kısmen
Valla ne yapcam bilmiyorum hiç korkuyorum biraz😞😔 bu kadar istedim çoğu bitti azı kaldı ama garıp bi tedirginlik başladı

Sorunuza bi cevabım yok ama bisey sormak istiyorum
Amelyat sonrasi agri sizi oluyomu neler oluyo lütfen anlatirmisiniz

• Beğen
Reactions: Jou
Valla ne yapcam bilmiyorum hiç korkuyorum biraz😞😔 bu kadar istedim çoğu bitti azı kaldı ama garıp bi tedirginlik başladı
Ameliyattan değil de sonrası için korkmak gerekiyor aslında
kapsül olur mu iner mi silikon asağıya yumusar mı
En kolay ameliyat ama sonuç güzel olunca herseye değer

Sorunuza bi cevabım yok ama bisey sormak istiyorum
Amelyat sonrasi agri sizi oluyomu neler oluyo lütfen anlatirmisiniz
Yukarıda anlattım biraz aslında hayır ağrı olmuyor ilk gün baskı oluyor nefes alamıyordum konuşurken nefesim yetmiyor ve sesim yüksek çıkmıyordu ama bunlarda acı yok sadece b as ki hissi var ve ağrı kesici çok verildiği için hissetmiyorsunuz birsey ve kendinizi zorlamayın ilk 3 gün kas agriniz çok olabilir. Doktoruma nasıl bir a gri diye sorduğumda sanki çok spor yapmışsında göğsün tutulmuş gibi demişti tam olarak öyle oldu ben daha çok mememe süt oturmuş gibi acılı Bi durum bekliyordum hiç alakası yok tamamen kas ağrısı oluyor rahat olun

Yukarıda anlattım biraz aslında hayır ağrı olmuyor ilk gün baskı oluyor nefes alamıyordum konuşurken nefesim yetmiyor ve sesim yüksek çıkmıyordu ama bunlarda acı yok sadece b as ki hissi var ve ağrı kesici çok verildiği için hissetmiyorsunuz birsey ve kendinizi zorlamayın ilk 3 gün kas agriniz çok olabilir. Doktoruma nasıl bir a gri diye sorduğumda sanki çok spor yapmışsında göğsün tutulmuş gibi demişti tam olarak öyle oldu ben daha çok mememe süt oturmuş gibi acılı Bi durum bekliyordum hiç alakası yok tamamen kas ağrısı oluyor rahat olun
Cok rahatladım tskr ederim çok geçmiş olsun :KK36:

Oncelikle geçmiş olsun ve hayırlı olsun 🙏bende düşünüyorum çok yok değil goguslerim ama beni mutlu etmiyor . Fiyat olarak ve özel mi devlet mi bunlar hakkında bilgi verebilir misiniz

Gecmis olsun gule gule kullanin soktorunuz kimdi hangi yontemle oldunjz

Hayırlı olsun ,göğüs altı 70 olduğundan sizin 70 veya 75d oluyorsunuz,d cup oldugunuz kesin arada 20 cm fark var ,çok fazla değişmez ölçü merak etmeyin 🙂

Ameliyat olalı 5 ay oldu . Ödemlerim geçince %20 küçüldü benimkiler

X