- Konu Sahibi miss_katliam
-
Canım Allah'ım sabırlarınız sonunu selamete kavuşturmuş.Bebebiğini bazı pürüzlerde olsa kucağına alabilmişsin şükürler olsunki.O artık senin minik meleğin.bundan sonra doya doya bakıcaksın öpüp koklıycaksın hatta arada kızıcaksın bileTebrik ediyorum sizi ve Allah analı babalı büyütsün diyorum.yaşadığı yaşayacağı en büyük sağlık sorunu bu olsun bundan sonra çook sağlıklı neşeli bi bebek olsun inşallah.
İnşallah canım ya rabbim tüm melekleri annelerine bagışlasın içindede benim kuzumu bana.Güzel dileklerin içinde ayrıca çok teşekür ederim.Valla bakmaya kıyamıyorum :) öyle güzelki melegim benim.
Tüm olumsuzluklara ragmen 04:01:2012 gece saat 23:30 sularında 12 saat süren bir sancının ardından normal dogumla melegime kavuştum.48 cm boyunda 2,450 gr dogan melegim taşikardi ve solunum sıkıntısı yüzünden 2 gün küvezde 2 günde özel gözlemde olmak üzere 4 gün hastanede kaldı..Hastane çıkışı 2,750 iletaburcu olduk şuanda 2,960 gr olarak ilerliyoruz.Rabbim tüm melekleri annelerine sagsalim kavuştursun.4 günde olsa öyle zor geçtiki .Yogunbakım kapılarında beklemek 2 satten 2 satte sadece emzirirken görmek.Dogumdan sonra herkes melegini kucagına almışken boş beşikle avunmaya çalışmak.Kokusunu bile dogru düzgün içine çekememek.Rabbim kimseye yaşatmasın.Ama Yinede şükür ki başka bir saglık problemi olmadan atlatık.
Tüm olumsuzluklara ragmen 04:01:2012 gece saat 23:30 sularında 12 saat süren bir sancının ardından normal dogumla melegime kavuştum.48 cm boyunda 2,450 gr dogan melegim taşikardi ve solunum sıkıntısı yüzünden 2 gün küvezde 2 günde özel gözlemde olmak üzere 4 gün hastanede kaldı..Hastane çıkışı 2,750 iletaburcu olduk şuanda 2,960 gr olarak ilerliyoruz.Rabbim tüm melekleri annelerine sagsalim kavuştursun.4 günde olsa öyle zor geçtiki .Yogunbakım kapılarında beklemek 2 satten 2 satte sadece emzirirken görmek.Dogumdan sonra herkes melegini kucagına almışken boş beşikle avunmaya çalışmak.Kokusunu bile dogru düzgün içine çekememek.Rabbim kimseye yaşatmasın.Ama Yinede şükür ki başka bir saglık problemi olmadan atlatık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?