• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda melegime kavuştum

miss_katliam

Doruk'um
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2011
166
2
46
Karaman
Tüm olumsuzluklara ragmen 04:01:2012 gece saat 23:30 sularında 12 saat süren bir sancının ardından normal dogumla melegime kavuştum.48 cm boyunda 2,450 gr dogan melegim taşikardi ve solunum sıkıntısı yüzünden 2 gün küvezde 2 günde özel gözlemde olmak üzere 4 gün hastanede kaldı..Hastane çıkışı 2,750 iletaburcu olduk şuanda 2,960 gr olarak ilerliyoruz.Rabbim tüm melekleri annelerine sagsalim kavuştursun.4 günde olsa öyle zor geçtiki .Yogunbakım kapılarında beklemek 2 satten 2 satte sadece emzirirken görmek.Dogumdan sonra herkes melegini kucagına almışken boş beşikle avunmaya çalışmak.Kokusunu bile dogru düzgün içine çekememek.Rabbim kimseye yaşatmasın.Ama Yinede şükür ki başka bir saglık problemi olmadan atlatık.

Önemli olan şuan sağlıklı olması sanırım :nazar: Ufaklığın sağlıklı uzun bir ömrü olur inş Allah analı babalı büyütsün :nazar: :nazar: :nazar:

Canım Allah'ım sabırlarınız sonunu selamete kavuşturmuş.Bebebiğini bazı pürüzlerde olsa kucağına alabilmişsin şükürler olsunki.O artık senin minik meleğin.bundan sonra doya doya bakıcaksın öpüp koklıycaksın hatta arada kızıcaksın bile :emir_bebek: Tebrik ediyorum sizi ve Allah analı babalı büyütsün diyorum.yaşadığı yaşayacağı en büyük sağlık sorunu bu olsun bundan sonra çook sağlıklı neşeli bi bebek olsun inşallah. :nazar:

Canım Allah'ım sabırlarınız sonunu selamete kavuşturmuş.Bebebiğini bazı pürüzlerde olsa kucağına alabilmişsin şükürler olsunki.O artık senin minik meleğin.bundan sonra doya doya bakıcaksın öpüp koklıycaksın hatta arada kızıcaksın bile :emir_bebek: Tebrik ediyorum sizi ve Allah analı babalı büyütsün diyorum.yaşadığı yaşayacağı en büyük sağlık sorunu bu olsun bundan sonra çook sağlıklı neşeli bi bebek olsun inşallah. :nazar:

İnşallah canım ya rabbim tüm melekleri annelerine bagışlasın içindede benim kuzumu bana.Güzel dileklerin içinde ayrıca çok teşekür ederim.Valla bakmaya kıyamıyorum :) öyle güzelki melegim benim.

Hayırlı olsun Allah uzun ve mutlu bir ömür nasip etsin size ailecek inşallah (L) artık doya doya kokla bebeğini öyle bi içten sarıl ki ohhh iice çek içine kokusunu. ayyy masallah Allah nazarlardan saklasın pek bi heveslendim :))
darısı benim başıma 30 hafta olduk bakalımmm :))

İnşallah canım ya rabbim tüm melekleri annelerine bagışlasın içindede benim kuzumu bana.Güzel dileklerin içinde ayrıca çok teşekür ederim.Valla bakmaya kıyamıyorum :) öyle güzelki melegim benim.

Daha durrr canım gün gün dahada güzelleşicek dahada bakmaya kıyamaycağın doyamayacağın bi hale gelicek meleğin.Ben daha 5 haftalık hamileyim çok çok erken benim içinde dua ette bende senin gibi bebeğimi görebilieyim günü geldiğinde :emir_bebek:

Tüm olumsuzluklara ragmen 04:01:2012 gece saat 23:30 sularında 12 saat süren bir sancının ardından normal dogumla melegime kavuştum.48 cm boyunda 2,450 gr dogan melegim taşikardi ve solunum sıkıntısı yüzünden 2 gün küvezde 2 günde özel gözlemde olmak üzere 4 gün hastanede kaldı..Hastane çıkışı 2,750 iletaburcu olduk şuanda 2,960 gr olarak ilerliyoruz.Rabbim tüm melekleri annelerine sagsalim kavuştursun.4 günde olsa öyle zor geçtiki .Yogunbakım kapılarında beklemek 2 satten 2 satte sadece emzirirken görmek.Dogumdan sonra herkes melegini kucagına almışken boş beşikle avunmaya çalışmak.Kokusunu bile dogru düzgün içine çekememek.Rabbim kimseye yaşatmasın.Ama Yinede şükür ki başka bir saglık problemi olmadan atlatık.

allah bir ömür saglıklı ve mutlu etsin tebrikler bizede dua et olur mu nerde bi bebiş görsem yüregim kanıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr benim şu an 9 aydır bebişim olmuyorrrr

Tebrik ederim canım.Özelden yazdım soruna cevap.Maşallah kilosu gayet iyi doğmuş ne de güzel kilo almış.Çok çabuk toparlanacak görürsün.

Etmez olurmuyum hiç rabbim tüm bebek isteyenlere sabırsızlıkla bebegini bekleyen tüm annelere saglıklı bir şekilde bebişlerine kavuşmayı nasip etsin.

rabbim bebeğinize sağlıklı uzun ömür versin öyle böyle kucağına almışsın
kuzenim 10 gün alamadı bebeğin yanına bile almamışlardı sütünü sağıp veriyorlardı...

Seni çok iyi anlıyorum canım.Bende taşikardi teşhisiyle yattım 26 saat 20 dakika boyunca suni sancı verdiler.Ama benimki küvezda falan yatmadı.Allah bebeklerimize sağlık sıhhat versin.

Back