Kına Gecesi Sonunda kına tepsim ve sepetim bitti :) resimli

balbocugu_85

Kaderini seveceksin!!
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
502
1
316
Konya
Kızlar daha önce sepetimi paylaşmıştım sizinle. Annem yapmıştı sepetimi. Bende tepsiyi yaptım. biraz zahmetli ve maliyetli olsada elimiz değimiş oldu. Zaten bilen bilir nikah şekerim ve gelin el çiçeğimi bile kendim yapıyorum. Bazen maliyeti fazla olsada hem bir anlamı oluyor benim için hemde içime sinen oluyor. Kına sepetimi portakal elma koyduğumuz meyve sepetimizden yaptık :) içindeki kutu kınalarıda aldım ve yerleştirdim. 100 tanesini 10 Tl. ye aldım kutu kınaların. Kına tepsisinide perşembe pazarından yuvarlak alüminyum kek kalıplarından yaptım. Silikonla kumaşı yapıştırıp diktim. ortasındaki keseyide pazardan aldım :) tepsi mumlar ve tasa toplamda 10 tl vermiş oldum. Yalnız gecenin sonuna doğru uykum geldiği için mumları biraz yamuk yapıştırmışım. Ama oda nazarlığı olsun dimi :) kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $Goruntu(601).jpg
    $Goruntu(601).jpg
    10,3 KB · Görüntüleme: 85
  • $Goruntu(602).jpg
    $Goruntu(602).jpg
    11,1 KB · Görüntüleme: 87
  • $Goruntu(603).jpg
    $Goruntu(603).jpg
    10,7 KB · Görüntüleme: 110
bende nikah sekerimi kendim yapmıstım evet belki maliyeti fazla oldu ama günleri onla geçirdim elim deymiş oldu içime sindi
cok guzeller canım yaptıkların

ben uğraşama böyle bişiytle çünkü hazırları zaten mevcut ama bi fikrim var yapmak istediğim bende kalp şeklinde mum alıp onu tüllerle süsleyip üzerine eşimin ve benim ismini yazdırıp yapmak istiyorum el emeğimi dağıtmış olucam mutlu olucamopuyorumnanaktan

Back