Sonunda kayınvalideme patladım. Çok üzgünüm

Ben konu sahibini linç etmek yerine onu anlamaya çalışıyorum.Eğer işten ayrılmamanızı eşiniz istediyse haklısınız aslında.

Şimdi burda ilk izlenime göre konu sahibi haksız.İnsanlar iyilik yapıyor ama nankörlük görüyorlar gibi algılanmış.Tamam da iyilik değil ki bu.Çocuğu akşama doğru uyutmak iyilik mi mesela? Bir de her kadın çocuğunu kendi büyütmek ister ama hayat şartları belli.Kadınlar çalışmazsa ev geçindirmek zor artık.Eşinin annesi de aslında gelini düşündüğünden değil kendi oğlunu düşündüğünden çocuğa bakıyor ki gelin işe gidip para kazanmaya devam edebilsin diye.Konu sahibi eğer işinden ücretsiz izin alabileceksen ücretsiz izin al ya da işi bırak çocuğuna kendin bak.Eşin de evi geçindirsin.Yani iyilikle boğmak da insanı delirtir.İyilik diye kendi hayatını dikte ediyor bazı insanlar.Yapmasınlar öyle iyilik.Bir de o çocuk sadece gelinin çocuğu değil kendi oğullarının da çocuğu yani.Nedense toruna bakılınca sadece anneye iyilik yapılıyor gibi algılanıyor.

oncelikle konu silmek yasak fazla uzerinize gelinmis ben sizi anliyorum aslinda. benzer durumun bir kismini yasadik. patlamaniz kotu olmus. eger bu durumdan sikayetciyseniz baska cozumler de var ama kimse babanesi gibi ozenle bakamaz. bence kv ozur dileyin. nelerin sizi gerdigini neleri ostemediginizi sakince anlatun. bu ara cocuk bakan kisiye baglanmis bu da sizi huzursuz etmis sanirim.
kotu de olsa kendi duzeninizi yasamak istiyorsunuz anliyorum ama cocuk olunca herkes hayatinizda hak goruyor. biraz sakin olun.

Adamlar birşey yapmamış çocuğuna bakmış,çöpünü atmış,yemeğini getirmiş daha da neler neler. Benim kv bana bi tas çorba yapmadı bu zamana kadar. Bir beklentim olmadı ama insan doğum yaptıktan sonra yemeğe ihtiyaç duyuyor aç kaldığım günler oldu. Size destek oluyorlar diye şikayetçisiniz çocuğa kıyafet alıyorlar diye şikayetçisiniz, yemek getiriyor çöp atıyor diye şikayetçisiniz. E çalışmayın oturun çocuğunuza bakın adamlar da yaşlılığın keyfini çıkartsınlar.

Ya çocuğuma annem ve kv dönüşümlü bakıyorlar. Onların bakıyor olması çocuğum üzerinde sınırısız söz hakkına sahip olmaları anlamına gelmiyor. Tabi ben de onlara bakıcı muamelesi yapmıyorum. Bazı şeylerini görmezden geliyorum. Ancak işten geldikten sonra onların artık biraz geri çekilmesi gerekiyor. Minicik olsalar da bu dönem çocukları kimi nasıl kullanacaklarını biliyorlar. Aman ağlıyor diye çocuğu her seferinde çıkarırsan bunun önüne geçemezsin. Çalışma saatlerim uzun, kızım inanılmaz naz yapıyor bana. Gerek kendi annem gerekse k.v olayın içine girmek istiyorlar ama ben kendi anneme eşim de k,v ye tamam biz hallediyoruz diyoruz.
Konu sahibi sizi gerçekten anlamıyorum. Bazı şeylerini görmezden geleceksiniz. Karşınızdaki bakıcı ya da öğretmen değil ki her an etkinlik yapsınlar kitap okusunlar. Ama bazı konularda da taviz vermeyeceksiniz. Tabi bu şekilde patlama hoş olmamış. Sakin sakin konuşursanız kendinizi daha iyi ifade edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…