- 9 Temmuz 2012
- 3.791
- 1.820
- Konu Sahibi Kutudakalansonuykuhapi
Kızlar uzun zamandır bikini bolgemdeki kararmalara ve kil dönmelerime bır çözüm arıyorum topikleri araştırdım vs sonunda kendi yöntemimi kendim buldum.denemek sizin seciminiz ama ben benim gibi durumda olanlara bir faydam dokunursa daha cok memnun olurum.ben vücudumu epilasyon aletiyle alıyorum yanlız Buda bana kil donmesi yaptı birde zamanla kararmalar oluştu kararmaların bir cok bedeni varmış cok araştırdım ama ben kullandığım epilasyon aletine bağlıyordum agda vucutdaki oluderiyide killa beraber aldığı icin kararma yapmiyormuş benimde agdaya karsı alerjim yani antipatim oldugu icin hem epilasyon aletiyle alicam hemde karamicam bir şey yapmayı karar verdim.....kızlar öncelikle işlemden once dusa giriyorum ve iyice lifleniyorum, sonra işleme başlıyorum kıllarımı aldikdan hemen sonra limon suyu sürüyorum yanlız kızlar 1-2dk anormal yaniyo ve kaşınıyor sonrasında epilasyon işlemim bittikden sonra tekrardan dusa giriyorum yanlız kızlar hemen değil yarım saat sonra falan birde ılık dusa tekrar işlem yaptıgım bölgeleri özellikle bikini bölgemi tekrardan lifliyorum en son olarakta expical hydro sürüyorum biraz uzun ve uğraştırici ama inanın suan çılgım bembeyaz ve kil dönmelerden ve onların izinden eser yok killarimda cok geç ve zayıf çıkıyor ekonomik bu uyguladığım işlem ise yaradı çünkü senelerdir bu konuda magdurdum benim durumumda olanlara azda olsa yardımcı olduysam ne mutlu bana çünkü ben rüyamda görsem vücudumda böyle bir degisiklik olacağına inanamazdi