Saç Rengi ve Saç Boyama sonunda istediğim rengi gösteren bi resim buldum!!!

osge01

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2007
887
7
296
Imageshack - 24411389427519906576544.jpg - Uploaded by Imageshack user

kızlar işte bu ya sonunda bu sitede ıstediğim rengı anlatan bı resım buldum saçlarım platıne yakın röfleydı ama tabı sarılar eskısı kadar sapsarı değil oturdu galıba ama dipler çıktı boyattım 4 parmak kadar da 8,3 var saçımda ...

aynen ama aynen bu renk ıstıyorum tam bu ton yardımlarınızı beklıyorum....:Saruboceq:

Çok değişik bir renkiş canım.Çok açık karamel soğan kabuğu gibi.Çok değişik geldi bana.Umarım tenine gider.

mükemmel bir renk canım ya bayıldım neki bu renk.........hiç görmemiştim tam olarak bu tonu ........

ah bı bılsem ama eskıden saçım bu renktı benım o zaman tumden açıcıyla acılmıştı saçım sonra ıkı boyayı karıştırıp boyadılar ama dip boyasını aynı renkle yapmalarına rağmen aynısı tutmadı turunculaşmaya başlayınca bende koyulaştırmıştım tutması için sanrıım sureklı açıcıyla boyanması lazım ?? alttada röflelerım olduğu için ışıltılı olmuştu bu saçın altındada var zaten .
şuanda saçım röflelı olduğu için tutabılır zannedersem ama o kuaföru kaybettım artııkk

ya cook guzel renk tam ıstedıgım gıbı kımse bılmıyomu yanı sımdı benım eskı sac rengım bu kızlar benzıomu kı acaba bı bakında Eki Görüntüle 47763 eger bu dıyosanız adını vereyım bende tekrardan bu renge boyatayımbayanssulusmile

renk benzemıo daa bu rengı bılen yokmu hala emınım kuaförede gıtsem çok alakasız bı renk boyayıp sonrada yıkadıkça oturur dıcek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…