Sivilceli Ciltler sonunda hepsinden kurtuldum !!!!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ADRENALXIXNENJEKSXIXYON

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2008
119
0
39
arkadaşlar mutlaka deneyin
ben yıllardır uğraşıyorum o hap , bu krem geçmiyordu sivilcelerim.
hem beze şeklinde ,hem beyaz intihaplı,hem kıpkırmızı olanlarından
sivilcenin her şekli bende mevcuttu.

çalışmaya başladığım yerdeki estetisyen bana doğum kontrol hapı önerdi
diana 35 kullanıyorum 2. ayım , yanında gündüzleri antibiyotik krem (fucudin),
akşamları yatarkende kurutucu (ısotrexın) krem kullandım.bu kurutucu çok katılaştırdığından akşam sürülüyor.

ve bugün yüzümde bi tane akne kalmadı, her gören hayret etti

:dance::dance:

bende pko yüzünden diane35 ile birlikte isotrexin ve imex kulladım, hiç sivilcem kalmamıştı. dianeyi 1 yıldan fazladır kullanmıyorum, tek tük sivilcelerim çıkıyor mevsimler olarak. ama diane gibi ilaçları kafadan kullanmamak lazım

benim de prolaktinim yüksekti dostinexle birlikte diane 35 kullandım ama benim sivilcelerime faydası olmadı herkes 0 sivilce diyor bende sadece birazcık azaldı ama hala çoook

roaccutanı da kullandın mı?? yani hersyi deneyenler genelde en son roaccutane kullanıyor... bide cıkmayacagı garantisi varmı.. doktorlar roaccutanı kolay kolay vermiyolar ve hastaların cogu tamamen kurtuluyor...

roaccutanı da kullandın mı?? yani hersyi deneyenler genelde en son roaccutane kullanıyor... bide cıkmayacagı garantisi varmı.. doktorlar roaccutanı kolay kolay vermiyolar ve hastaların cogu tamamen kurtuluyor...

evet canım raccuntan de kullandım 5 sene önce ilk bir yıl biraz düzelmişti ama sonra yine başladı

arkadaşlar mutlaka deneyin
ben yıllardır uğraşıyorum o hap , bu krem geçmiyordu sivilcelerim.
hem beze şeklinde ,hem beyaz intihaplı,hem kıpkırmızı olanlarından
sivilcenin her şekli bende mevcuttu.

çalışmaya başladığım yerdeki estetisyen bana doğum kontrol hapı önerdi
diana 35 kullanıyorum 2. ayım , yanında gündüzleri antibiyotik krem (fucudin),
akşamları yatarkende kurutucu (ısotrexın) krem kullandım.bu kurutucu çok katılaştırdığından akşam sürülüyor.

ve bugün yüzümde bi tane akne kalmadı, her gören hayret etti

:dance::dance:
evet canım raccuntan de kullandım 5 sene önce ilk bir yıl biraz düzelmişti ama sonra yine başladı
kac ay kullandın kac mg?? roaccutane bölümüne yazdıysan görmemiş olabilirim...fisfisfis

diane35 i bende uzun süre kullandim,ama kadin dr.um bana yumurtalik kisti icin vermisti ve bu yazilari okuyunca animsadimki,benim cildimle hicbir sorunum yokmus.ama 9 ay kullanip birakmami söylemisti ve ufaktan ufaktan baslamislardi,haa öyle asiri degil regl dönemlerimde bile hic cikmazken bazen boy göstermeleri beni sinir ediyordu ve tekrar gittim ve yine yumurtalik kistim kapiya dayanmis.sivilcelerinde ondan kaynaklandigini söyleyip bana bu seferde ...valette... dk.hapi verdi.iki ayda ancak faydasini görürsün demisti,aynen dedigi gibide oldu.hem sivilcelerden hemde kistten kurtuldum ama tabiyki biraktiktan sonra geri gelirler dedi.hapin ambalajinda da orta dereceli aknelere karsi diye not var yani ben uydurmuyorum.ve yasim 33 yani ergenlik sivilcesi olamaz muhakkak hormonal birseydir diye verdi dr.bakalim su an bebek gibi bir cilt var aynaya baktigim zaman:nazar:

X