Sonunda gögüs büyütme ameliyatı oldum . Lütfen bilgili olanlardan yardım ıstiyorum.

Alex-Jale

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2015
50
4
36
34
Merhabalar . 2 mart pazartesi oldum ameliyatımı . 375 cc yuvarlak pütürlüyüzey mp takıldı . Hangi marka net emin değilim mentor olmalı . Soracagım bunu cuma kontrolünde.
İlk günüm agrılarım çok yüksekti. Nefes alırken bile zorlandım . bu gün ayın 4 ü , çarsamba bu günü . Ameliyatın 3 cü günü . Hala yüksek agrılar ama kendim yavas yavas yuruyorum dünden itibaren . Sadece yataktan kalkarken zorlanıyorum çok . Bardagı kendım alıyorum öorbamıiçiyorum ws ihtiyacımı hallediyorum fakat kapıları acmackapatmada zorlanıyorum pantolon giymede zorlanıyorum biraz .
Hastaneden dün öğle çıktık ,bir de dün sanki daha mı zindeydim ne . Rçetedede
gamoflex stafine vevmajezik yazdı eve . Birde bi krem ama onu cuma drenler çıktıkdan sonra kullanacağım.
Anlayacagınız cumaya kadar drenlerim var iki lüçük ama rahatsız etmiyorlar ara sıra boşaltıyorum . Bu arada gögüslerimden çok memnunum boyutu harıka hatta 400cc bil olurmuş yaa :) . Dr 400 demesine rağmen ben 350 dedim iyi ki 375 taknış.

kızlar sormak istedijlerim var .
1. bie kagıt mı veriyorlar yazanlar var silikonun garanti kağıdı gibi bir şey. Bundan daha bana bahsedilmedi .
2.Masajlar için erken dedi . Cuma kontrolunda anlatıcakmış . Sizde bu sürec nasıl geçti ?
3 . Hasta odama ameliyat önlüğüyle geldim . Pentiden aldığım sporcusütyenini arkadaşım giydirdi . Zorlandık biraz :110:. Özellikle sordum medıcaldan alayımmı diye yok dedi . Önden fermuarli rahat sporcu sutyeni aldım öyle önerdi yani . Korse gibi olana hiç gerek yok dedi .
4. Mini vac drenlerım hiç rahatsız etmiyor ara ara gelenim var kanlı su şeklinde . sizde bu surec nasıl dı ? morarma fln uok .
5. Gögsüm tas gibi ellemeye korkuyorum ve alt dıkıs taraf bazen sancıyo agrıyor . Ayakta dururken agrım oluyor gögsümde . bide duş konusunu hiç konuşmadım . Ben duşsuz napıcam yaa . Birsekılde saclarım yıkanmalı

En kötüsü de ne biliyor musunuz . Küçük kızım daha 1.5 yasında ve onu kucagıma alamıuorum oyle bakıyor bana

Merhaba. Geçmiş olsun vede hayırlı olsun yeni memişleriniz :) Silikonların garanti kağıtlarını ameliyat çıkısında verirler genelde ama siz kontrolde mutlaka isteyin. Ilerde birşey olursa elinizde onların olması şart.
Bazı doktor masaj veriyor bazısı vermiyor. Benimki 15. günde başlamak üzere masaj göstermişti bana, size de dr unuz gösterecektir, önerdiği gibi düzenli yapmak yumuşamasına da yardımcı oluyor. Sütyeni bende korse tipinde takmadım, çok sıkmasın demişti hatta banada. Duşu ise 4. günden sonra yaptım ama kollarım kalkmadığı için saçlarımı eşim yıkamıştı hiç unutmam :) Aramıza hoşgeldiniz :KK66:

Merhaba. Geçmiş olsun vede hayırlı olsun yeni memişleriniz :) Silikonların garanti kağıtlarını ameliyat çıkısında verirler genelde ama siz kontrolde mutlaka isteyin. Ilerde birşey olursa elinizde onların olması şart.
Bazı doktor masaj veriyor bazısı vermiyor. Benimki 15. günde başlamak üzere masaj göstermişti bana, size de dr unuz gösterecektir, önerdiği gibi düzenli yapmak yumuşamasına da yardımcı oluyor. Sütyeni bende korse tipinde takmadım, çok sıkmasın demişti hatta banada. Duşu ise 4. günden sonra yaptım ama kollarım kalkmadığı için saçlarımı eşim yıkamıştı hiç unutmam :) Aramıza hoşgeldiniz :KK66:
cevapladığınız için teşekkür ederim :)
Umarım hersey yolunda gider . Az önce dr a yazdım mentor marka kkullanmış. Dolgun tipi biraz sert kullandım yazmış . Garanti ile yazdığıma cvp yazmamış ya , kontrolde soracagım kendisine . Masaj ı da kontrolde anlatıcakmış ama vana sıcak kompres uygula demilti daga yapnadım onu .

Benimki de mentor, en iyi markalardan biridir içiniz rahat olsun 👍
ya merak ediyorum siz de bu sorunu yasadınız mı ? bu gün 3 gün pazartesı oldum hatta . Ama yarı oturur pozısyonda birsey yokta ayaga kalkarken alta doğru cok sıddetlı baskı , basınç gerilme gibi bişiler oluyor tarif edemediyim . yaraların oldığu yerde . Bide gittikce daha agırlasıyor sanki :( iyi olmak yerine ben tam tersi sanki büyüyüp ağırlaştılar.

ya merak ediyorum siz de bu sorunu yasadınız mı ? bu gün 3 gün pazartesı oldum hatta . Ama yarı oturur pozısyonda birsey yokta ayaga kalkarken alta doğru cok sıddetlı baskı , basınç gerilme gibi bişiler oluyor tarif edemediyim . yaraların oldığu yerde . Bide gittikce daha agırlasıyor sanki :KK43: iyi olmak yerine ben tam tersi sanki büyüyüp ağırlaştılar.
Ilk günler ben sancıdan gece uykudan uyandığımı bilirim. Kalkarken de meme altı kesisi sanki gerilip memeyi aşağı çekiyor gibi sanki deri orda katlanıyor gibi tuhaf tuhaf şeyler oluyordu sürekli. Ilk ay her gün başka bir sorunla uyanıyordum. Hatta stresten mideme kramplar giriyordu (mememe giren kramplar yetmezmiş gibi :)) Ağrı kesici al , fazlada kendini dinleme. Ben çok dinledim hasta ediyordum psikolojimi valla, sonra ne salakmışım bak şimdi bomba gibi memelerim var sonuca bak diyeceksin :) Bu işin en büyük ilacı SABIR.

Ilk günler ben sancıdan gece uykudan uyandığımı bilirim. Kalkarken de meme altı kesisi sanki gerilip memeyi aşağı çekiyor gibi sanki deri orda katlanıyor gibi tuhaf tuhaf şeyler oluyordu sürekli. Ilk ay her gün başka bir sorunla uyanıyordum. Hatta stresten mideme kramplar giriyordu (mememe giren kramplar yetmezmiş gibi :)) Ağrı kesici al , fazlada kendini dinleme. Ben çok dinledim hasta ediyordum psikolojimi valla, sonra ne salakmışım bak şimdi bomba gibi memelerim var sonuca bak diyeceksin :) Bu işin en büyük ilacı SABIR.
oyyy çok teşekkür ederim ya gerçekten iyi ki varsınız . Kk bu konuda bana çok şey katıyor özellikle böyle aynı acıyı tadıp yasayanlarla veraber olmak rahatlatıyor . Aynanın karşusında az önce baktım füze gibi : ilk defa sporcu sutyenini çıkardım ama gerı taktım sanki onu takınca acı azalıyor . Çok acayıp özgüven veriyor :))) . Cosplay kahramanları gibi kendimi süslemeyi düşündüm bi an .
Acı çok degısık aynı anlattığın gibi , baska birşeylere benzemiyor , gerilme bazen batma bazen sancı adagıya kopup dusecek gibi bir his bazen oyle bazen farklı .
Bu dren aldırmaya gidince dikişleri de alıcaklar mı ? yoksa kendinden eriyen dikiş mi acaba ? Bide bu dren çıkınca çok acır mı ?

Back
X