cevapladığınız için teşekkür ederim :)Merhaba. Geçmiş olsun vede hayırlı olsun yeni memişleriniz :) Silikonların garanti kağıtlarını ameliyat çıkısında verirler genelde ama siz kontrolde mutlaka isteyin. Ilerde birşey olursa elinizde onların olması şart.
Bazı doktor masaj veriyor bazısı vermiyor. Benimki 15. günde başlamak üzere masaj göstermişti bana, size de dr unuz gösterecektir, önerdiği gibi düzenli yapmak yumuşamasına da yardımcı oluyor. Sütyeni bende korse tipinde takmadım, çok sıkmasın demişti hatta banada. Duşu ise 4. günden sonra yaptım ama kollarım kalkmadığı için saçlarımı eşim yıkamıştı hiç unutmam :) Aramıza hoşgeldiniz
ya merak ediyorum siz de bu sorunu yasadınız mı ? bu gün 3 gün pazartesı oldum hatta . Ama yarı oturur pozısyonda birsey yokta ayaga kalkarken alta doğru cok sıddetlı baskı , basınç gerilme gibi bişiler oluyor tarif edemediyim . yaraların oldığu yerde . Bide gittikce daha agırlasıyor sankiBenimki de mentor, en iyi markalardan biridir içiniz rahat olsun
Ilk günler ben sancıdan gece uykudan uyandığımı bilirim. Kalkarken de meme altı kesisi sanki gerilip memeyi aşağı çekiyor gibi sanki deri orda katlanıyor gibi tuhaf tuhaf şeyler oluyordu sürekli. Ilk ay her gün başka bir sorunla uyanıyordum. Hatta stresten mideme kramplar giriyordu (mememe giren kramplar yetmezmiş gibi :)) Ağrı kesici al , fazlada kendini dinleme. Ben çok dinledim hasta ediyordum psikolojimi valla, sonra ne salakmışım bak şimdi bomba gibi memelerim var sonuca bak diyeceksin :) Bu işin en büyük ilacı SABIR.ya merak ediyorum siz de bu sorunu yasadınız mı ? bu gün 3 gün pazartesı oldum hatta . Ama yarı oturur pozısyonda birsey yokta ayaga kalkarken alta doğru cok sıddetlı baskı , basınç gerilme gibi bişiler oluyor tarif edemediyim . yaraların oldığu yerde . Bide gittikce daha agırlasıyor sankiiyi olmak yerine ben tam tersi sanki büyüyüp ağırlaştılar.
oyyy çok teşekkür ederim ya gerçekten iyi ki varsınız . Kk bu konuda bana çok şey katıyor özellikle böyle aynı acıyı tadıp yasayanlarla veraber olmak rahatlatıyor . Aynanın karşusında az önce baktım füze gibi : ilk defa sporcu sutyenini çıkardım ama gerı taktım sanki onu takınca acı azalıyor . Çok acayıp özgüven veriyor :))) . Cosplay kahramanları gibi kendimi süslemeyi düşündüm bi an .Ilk günler ben sancıdan gece uykudan uyandığımı bilirim. Kalkarken de meme altı kesisi sanki gerilip memeyi aşağı çekiyor gibi sanki deri orda katlanıyor gibi tuhaf tuhaf şeyler oluyordu sürekli. Ilk ay her gün başka bir sorunla uyanıyordum. Hatta stresten mideme kramplar giriyordu (mememe giren kramplar yetmezmiş gibi :)) Ağrı kesici al , fazlada kendini dinleme. Ben çok dinledim hasta ediyordum psikolojimi valla, sonra ne salakmışım bak şimdi bomba gibi memelerim var sonuca bak diyeceksin :) Bu işin en büyük ilacı SABIR.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?