Gelinlik Modelleri Sonunda Gelinligimi Aldım :)

Kızlar bengü çivi klibinde siyah bir elbise giymişti. onun beyazını kendime gelinlik olarak istiyorum gerçi evlenmeyi düşünmüyorum ama...

kımse begenmedımı gelınlıgımı 64 kısı bkmış

gelinliğin resmi ilk mesajda olmadığı için insanlar görmemiştir. ilk mesajını düzenleyebiliyorsun, mesaj düzenleme panelinden "gelişmiş düzene tıklayıp resim ekleyebilirsin.

gelinliğinin modeli genel olaral güzel ama kumaş seçimini beğenmedim ben. parlak kumaş sevmiyorum çünkü.

mutluluklar dilerim...

Daha sade gelinliklerden yanayım ama herkes içine sinen gelinliği giymeli. Size de mutluluklar dilerim

Canım gelinliğin çok güzel ama o önden sarkan tarafı alakasız gibi sanki ya da fazlalık gibi mi durmuş ne onun dışında çok hoş

canim benim onemli olan senin begenmen! severek aldiysan icinede sindiyse ne mutlu sana.
Ayrica mutluluklar...

gelinliğin harika cnm ama boyundan olan askısını beğenmedim ama altı çok güzel güle gülle gy mutluluklar

tsk ederim arkadaslar o boyndan askı kısmı ıptal edılecek zaten o onden sarkan ıp de arkasını baglamak ıcın kullanılan ıp mankenın uzerınde cektıgım ıcın one gelmıs sanırımmm degısıklerıyle berasberde eklerım fotosunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…