sonunda ehliyetimi elime aldım bugün, çok şükür.. yardımcı olurum sorularınız varsa :)

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
bugün aldım kızlar sonunda şükür... rabbim kazasız belasız kullanmak nasip etsin hepimize.. zorlu bir süreçti malum artık ehliyet almak öyle basit birşey değil.. bu süreçte benim gibi zorlandığınız konular sorular varsa elimden geldiğince fikir verip yardımcı olurum kızlar.. herkese başarılar diliyorum.. yolların şoför melahat'i kıvamına gelirsiniz inşallah :KK70:

hayırlı olsun canım, bende bugün geçtim sınavı.
bayramdan sonrada ehliyetimi çıkartacağım hayırlısıyla.

Allah hepimize kazasız belasız araba sürmeyi nasip etsin..

kızlar size birsey sorcam ben yaklaşık 10 gündür emniyetten ehliyet kartımi almaya gidemedim. kart kaybolma durumu olur mu.mesai saatlerine yetişiyorum

Öncelikle ben Parkta sıkıntı yaşıyorum arabayı tam ayarlayamiyorum . 2.sorunum park yerinden çıkarken direksiyonu ayarlayamiyorum araba toparlanamiyo ve genelde stop ediyor. Birde kavşaklarda sorun taşıyorum yardımcı olursak sevinirim canım :) allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin hayırlı olsun ehliyetin. Darısı benim başıma :):KK54::110:

Öncelikle ben Parkta sıkıntı yaşıyorum arabayı tam ayarlayamiyorum . 2.sorunum park yerinden çıkarken direksiyonu ayarlayamiyorum araba toparlanamiyo ve genelde stop ediyor. Birde kavşaklarda sorun taşıyorum yardımcı olursak sevinirim canım :) allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin hayırlı olsun ehliyetin. Darısı benim başıma :):KK54::110:
aslında hepsi için tek çare bol pratik.
park ederken senin için ayrılan kısmın yarısını geç ve dur. debriyajı unutma. direksiyonu iyice sağa doğru çevir ve geriye git. yalnız hepsinde DEBRİYAJ ı unuttuğun için ya da ayarı iyi yapamadıgın için aracın stop ediyor. aynalardan iyi takip et. yalnız burdan yazarak kimse size yardımcı olamaz :)))
çıkarken de direksiyonu içiye sola döndürüp çıkacaksınız bir şey yok.

bugün aldım kızlar sonunda şükür... rabbim kazasız belasız kullanmak nasip etsin hepimize.. zorlu bir süreçti malum artık ehliyet almak öyle basit birşey değil.. bu süreçte benim gibi zorlandığınız konular sorular varsa elimden geldiğince fikir verip yardımcı olurum kızlar.. herkese başarılar diliyorum.. yolların şoför melahat'i kıvamına gelirsiniz inşallah :KK70:
Ben bugün kayıt olcam küçük sorum var yazılı sınava nasıl çalışmalıyım çıkmış sorulara bakıyorum şuan hiç bir bilgim yok 64 net bazen 80 korkuyorum napayım sizce

Ben bugün kayıt olcam küçük sorum var yazılı sınava nasıl çalışmalıyım çıkmış sorulara bakıyorum şuan hiç bir bilgim yok 64 net bazen 80 korkuyorum napayım sizce

korkacak hiç bişey yok.. yazılı sınav kolay...
kurstan verdikleri kitabı bi kere bile okusan yeter... ben 92 almıştım, sadece bir kez okuduğum halde..

korkacak hiç bişey yok.. yazılı sınav kolay...
kurstan verdikleri kitabı bi kere bile okusan yeter... ben 92 almıştım, sadece bir kez okuduğum halde..
canım nasılsın yanlış hatırlamıyorsam senle aynı zamanda başlamıştık ehliyete. ..tekrar tekrar hayırlı olsun canım. ..
ya ben çok tembellik yaptım. ..
1 ay oldu emniyete dosyami bıraktım ama kartimi almaya gidemedim. ..
acaba kaybolur mu diye endişe ediyorum. ..
bilgin var mı bu konuda...

canım nasılsın yanlış hatırlamıyorsam senle aynı zamanda başlamıştık ehliyete. ..tekrar tekrar hayırlı olsun canım. ..
ya ben çok tembellik yaptım. ..
1 ay oldu emniyete dosyami bıraktım ama kartimi almaya gidemedim. ..
acaba kaybolur mu diye endişe ediyorum. ..
bilgin var mı bu konuda...

kaybolacağını sanmıyorum canım.. bence fazla geciktirme.. nolur nolmaz..

X