• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda doğurdumm :))

AYIGIT

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
423
12
118
Evet 22 ekim itibari ile çok sükür sağıklı bi kız bebek dünyaya getirdim. Doğum yöntemi olarak sipinal tercih ettik benim kızım dönmedi malesef :(( stresli geçen 9 ay sonunda dünyalar benim oldu ama iş doğurmakla bitmiyomuş stres dahada artıyo allah yardım etsin hepimize... Evlat isteyenlerde evlat nasip etsin rabbim inşşlh

Evet 22 ekim itibari ile çok sükür sağıklı bi kız bebek dünyaya getirdim. Doğum yöntemi olarak sipinal tercih ettik benim kızım dönmedi malesef :(( stresli geçen 9 ay sonunda dünyalar benim oldu ama iş doğurmakla bitmiyomuş stres dahada artıyo allah yardım etsin hepimize... Evlat isteyenlerde evlat nasip etsin rabbim inşşlh

Bende ıstıyorummmmmmmmmm
Allah analı babalı büyütmek nasıp eyler inş.Hamıle olduğunu nasıl anladın bize bılgı verırmısın?

hayırlı olsun arkadaşım güle güle büyüt bebişini bo bol ye iç bebiş uyudukça uyu dinlen...

Canım gözü aydın çok sevindim.bende sana mesaj atıcaktım merak ettim hatta eşimede söyledim...çok sevindim allah analı babalı büyütsün...bende hayırlısıyla doğum yapayım yaza biyerlerde buluşuruz çocuklarla inşallah..kendine iyi bak.miniğini benim yerimede kokla annesi...

canım gözü aydın çok sevindim.bende sana mesaj atıcaktım merak ettim hatta eşimede söyledim...çok sevindim allah analı babalı büyütsün...bende hayırlısıyla doğum yapayım yaza biyerlerde buluşuruz çocuklarla inşallah..kendine iyi bak.miniğini benim yerimede kokla annesi...

sağol canım doğdu çok şükür yanımda yatıyo çok güzel bi duygu hiç bişeye benzemiyo :)) allah sanada hayırlı doğumlar nasip etsin inşllh yaza büyütelim bebeişleri buluşalım bende çok isterim... Eşimede bahsettim oturmaya gelsinler diyo burda meşur ev gezmeleri malum gezcek yer olmayınca biliyosun... Face varsa ekle beni cnm mail adresimi atim özelden :)

cok korkuom yaa.acı cekmedınmı......................
gozunaydın melegınle bı omur dılerım .. agız tadıyla

hayırlı olsun arkadaşım güle güle büyüt bebişini bo bol ye iç bebiş uyudukça uyu dinlen...

tşkkr ederim cnm kilolar gitmiyo yiyip içtikçe :(

hayırlı uğurlu olsun bebeğin sağlıcakla büyütürsün işallah kuzunu....
tşkkr ederim allah isteyen herkese nasip etsin inşllh

bende ıstıyorummmmmmmmmm
allah analı babalı büyütmek nasıp eyler inş.hamıle olduğunu nasıl anladın bize bılgı verırmısın?

cnm ben 15 ay hamile kalmak için uğraştım artık olmaz dedim dikkatim dağıldı ev alcaktık onun peşine düştüm bu duygudan uzaklaştım ve o ay 2 kz görüşebildik ama denk geldi işte... Tek formül takmicaksın stres yapmicaksın. Ben olmaz nasıl olsa die test bile yapmadım 5 gün sonra yaptım o da ne olur ne olmaz die söktürücü kullancktım :) önceki aylarda adete 2 3 gün kala başlıyodum testlere takma rahat ol :)

cok korkuom yaa.acı cekmedınmı......................
gozunaydın melegınle bı omur dılerım .. agız tadıyla

hayır acı duymuyosun ben bacaklarımın öyle kalma ihtimaline daha çok stres yaptım ama bişey olmadı çok şürür :))

hatirli ugurlu olsun Allah anali babali buyutsun. Darisi bize artik saglicakla bebegimizi kucagimiza aliriz insallah

gözünüz aydın olsun allah ananalı babalı büyütmeyi nasip etsin ihşallah vatana milllete hayırlı bir evlat olur ihşallah :)

Back