• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonunda dogurdum

shannon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
hala doguramadım badslıgını attıgım gün apar topar hastaneye yatırıldım ntsde kalp atısları zayıflamıs gözüktüğünden önce suni sancı denediler 2 kez olmayınca sezeryna alındı su anda 1 haftalık bebegim allaha cok sükür saglıkla kurtulduk allah herkese nasip etsin dünyanın en güzel duygusuymus

hala doguramadım badslıgını attıgım gün apar topar hastaneye yatırıldım ntsde kalp atısları zayıflamıs gözüktüğünden önce suni sancı denediler 2 kez olmayınca sezeryna alındı su anda 1 haftalık bebegim allaha cok sükür saglıkla kurtulduk allah herkese nasip etsin dünyanın en güzel duygusuymus

GÖZÜNAYDIN ALLAH ANALI BABALI SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLER NASİP ETSİN İNŞALLAH a.s.:nazar:

tebrikler allah size bagislasin anali babali buyutsun oh ne guzel bizlere de az kaldi allahin izniyle :teytey:

gecmıs olsun arkadasım.sonunda muradına erdın darısı basımıza allah bızlerıde bıran once kurtarsın.dogum hıkayelerınızı beklıyoruz

hayırlı olsun canım.allah analı babalı büyütsün.darısı tüm hamişlerin başına olsun.

güzün aydın canım rabbim analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip eder inş. canım ya suni sancı nasıl uygulanıyor ve nasıl bişey biraz bahseder misin

Canım çok geçmiş olsun , Allah yavrularımızı huzur içinde sağlık ve sıhhatle analı babalı büyütmeyi nasip etsin . benim oğluşumda 3 günlük oldu .

canim cok gecmis olsun... suni sanci verilen herkez sezeryanla dogum yapiyo herhalde bende dahilim 14 mart dogum yaptim bende hala agrim var!

allah anali babali büyütsün.

Back
X