sonunda çocuğumu yanıma alıp, kapıyı çarpıp çıktım..

ilaçları doktor kontrolunde yemeklerine katsanız
faydasını görürsünüz

zararın neresinden dönersen kar dır.
geçmiş olsun
ailenize de söylemeniz gerektiğini düşünüyorum. zaten eninde sonunda söyleyeceksiniz

geliriniz olduğu için ayrı evde de yaşayabilirsiniz . birlikte zor olur diyorsanız

yorumlar karışmış ama sanırım bana söylediniz. ben anneme söyledim.ama detaya girmedim. evi terk ettim filan demedim. annem de iyi olmuş, biraz durması gereken yeri bilsin dedi. ama üzülüyor çok. ben anneme yaşadıklarımı neredeyse hiç anlatmıyorum. ama eşim saklamadığı için önünde oluyor olan.

Bunuda soyleyenler war adam hic bisey yapmasn sewmedgm halde ben cabalaym hep.bilmiyorm farkederse cok sinirlenr ama deneyip denememekte kararszm bunu.
Aman dikkatli olun. Yemeğin hepsini yemez, o gün koyduğunuz yemeği yemez. Çeşitli sebeplerle dozajını ayarlayamazsınız. Bu tür ilaçlarda düzenli almak ve dozaj çok önemli. Zaten ahlaki olarak da bir yetişkine bilgisi dışında ilaç vermek yanlış.

karıştırmış olabilirim haklısın
inşallah daha mutlu daha güzel bi hayatın olur. herkes iyi bi yaşamı hak ediyor.

Aynen katliyorm bende bunu etik bulmadgm icin yapmak istemedm acikcasi

Tabiki de beni istemedi bitirdi ve gitmemi soyledi ben de geldim diyeceksiniz. Zaten siz de cok bayilmiyordunuz ona. Ortak bir karar olduğunu soylemeyin. Yarin bigun ayaginiza gelir af diler de donerseniz kararlarinin arkasında duramayan bi kadın imaji cizersiniz. O bi cepte dursun.

Bence cocuk dogduktan sonra cinsellik azaldigi icin bu adam bu kadar agresiflesmis. Bana pek masum gelmedi bu hali suphe uyandirdi, sizi pat diye gozden cikarabiliyor olusu.

Siz seviyor musunuz eşinizi? Bosanmayi istiyor musunuz? O kismi pek sekillendiremedim kafamda. Hissettigime gore istemiyorsunuz da cunku. Ama mantiga da dayandiramiyorum.

benim eşimin en büyük sorunu sinirli oluşu. ve demiştim ya sadece bana karşı değil. beni gözden çıkarmıyor ama sinirlenince kimse umurunda olmuyor diyelim. nitekim ben evi terk ettikten sonra beni defalarca aradı, ağladı ve beni bir şekilde ikna etti. ben evime döndüm. ama konuşup çözeceğiz şartıyla. henüz konuşamadık tam olarak ama kapı da aralık artık.

ben eşimi seviyor muyum bilmiyorum. neden biliyor musunuz. o sanki iki farklı kişi. bazen çok çok ilgili, sevgisini belli ediyor.. ama bir çok zaman agresif davranıyor. iyi olanını seviyorum. ama agresif halinden nefret ediyorum. saçma bir cevap oldu biliyorum ama öyle.. ben ısrarla depresyonda olduğunu düşünüyoırum. dr gitmeye ikna olacak, başka şansı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…