sonunda çocuğumu yanıma alıp, kapıyı çarpıp çıktım..

ooofff ayni benim kocam. Cocuk olsaydi aynisini yapacakti. Vallahi hic cekilmiyor bunlar.

Evet ailemin yanina geldim, evlerimiz 10 dakika zaten. Bende ailemi karistirmazdim ama esim bana ailemin yaninda cok sert davrandi, tartisma yaratti, ben demeden onlar anladi zaten ne oldugunu. 2 sene ailemden uzak yasiyordum, ozaman hic birseyden haberleri yoktu. Sadece kendi ailesi sorunlarimiz oldugunu biliyordu, cünkü yine bi patlama döneminde babasini arayip baba artik ben bunu cekemiyorum, nolur oglunuzla konusun dedim. Konustu ama yine ayni.

ne kadar benziyorlar değil mi :):) çk iyi anlıyorum sizi..benliğimi yitirmiştim ben artık o dönemlerde..oğlum kolikti zaten..uykusuzluk yorgunluk huzursuzluk..34 beden düşmüştüm resmen..
bizim de gardolabın kapağı tam kapatmıyorsun hergün ben kapatıyorum diye kavga vardı hergün,şaka gibi değil mi..ya da temzilikçi kadın geldiğinde nereleri temzilemesi gerktiğini ben iletirdim kocam adına hahahha
çocuk doyduğunda o bilmez sen yedirecekisn,aman çocuk düşecek,aman bişey olacak diye diye beni de sinir hastası etmişti..
titiz takıntılı pimpirikli gergin bir adam..
siz evi terketmiş olmanıza rağmen hala tedavi için birşey demiyor mu?

konuşmayla flan olmuyor o iş ne yazık ki..bir son nokta lazım..benimki oğlundan utandı ,yakıştırmadı oğlunun yanında o halde olmaya,beni kaybetmeye..
umarım sizinki de sizi kaybettiği için anlar sorununu..

eşime bi gün, ''ben bu evliliği kurtarmak için elimden ne geliyorsa yapıyorum, nolur bir adım da sen at'' dediğimde bana dediği şey : '' hiç bi b.k yaptığın yok senin'' oldu
hep biz suçluyuz zaten ya da diğer insanlar..
iş sorunları var,patronlar geriyor,evde sıkıntı var,zaten herşey sorunlu,para sıkıntıs ıbilmem ne..bir de sen üstüme geliyorsun..beni böyle kabul edemedin sen,oğlumla arama giriyor beni beğenmiyorsun..ev işlerinde yardımcıyım beğenmiyorsun...vsss o kadra şey var ki değil mi?
terapisti de söylemiş,devamlı sorunu etrafında arama,asla kendinde sorun görmeme..hastalığın belirtilerinden biri..

Sizi ve size cevaben kendi eşleriyle yaşadıklarını yazan diğer kadınları okudukça kadınların bir erkeği sevme kapasitesinin ne kadar limitsiz olabileceğini görüp şaşırıyorum. Bu kadar anlayışsızlık, bu kadar acımasızlık karşısında ben saçını başını yolar, parçasını da ayrı koyardım. Görürdü o "onu da yapacaksın bunu da yapacaksın"ı.

olanlar dün yaşandı. daha aramadı. ararsa da gelmeyeceğimi, sakin kalıp geleceğe yönelik düşünmek istediğimi söyleyeceğim. o benim döneceğimi düşünüyor. bense napa dedim ya, garanti görüyor.hiç bir şey olmamış gibi beni arayıp oğlumu sorma ihtimali çok yüksek. ama yuta yuta sinir hastası oldum ben.

Hafta ici kendi ailenizle yasamaniz bir sebep degil sonuc anladigim kadariyla
Ben size hak verdim dogum yapmissiniz bebege sizden ve ailenizden baska bakacak kimse yok ustune bir de calisiyorsunuz gecici bir cozum bulmussunuz esiniz de es olsaydi da madem bunu begenmiyor daha iyi bir cozumu kendisi bulsaydi
Her evde yalniz birakilan erkek canavara donusmuyor yani sizi bu konuda elestirenleri haksiz buldum

Bi de haftaici annende kaliyomussun zaten o bunu normal karsilayip haftasonuna kadar aramayabilir bile belki. Anca haftasonu anlar donmiycegini

bir erkeği sevme kapasitesinin ne kadar limitsiz olabileceğini
bunu demişsiniz ya! işte ben aslında eşimi artık sevdiğimden emin değilim. böyle bir canavar değildi sevdiğim adam. ben ola ki bir gün boşanırsam şunu da yapmadım dememeliyim. kafamı yastığa koyduğumda huzurlu olmalıyım. oğlum büyüyüp karşıma geldiğinde ''anne neden babama bir şans daha vermedin, beni babamsız büyüttün'' diyebildiğinde oğlum ben elimden gelenin en fazlasını yaptım ama olmadı diyebilmeliyim. zaten çocuğum oılmasaydı bu kadar asla dayanmazdım.

yazdıklarım yarım çıkmış. kusura bakmayın

Güzel kardeşim, limitsizin de elbet bir limiti vardır. Hani sınırsız internet alıp sonra adil kullanım kotasına takılıyoruz ya, o hesap. Erkekler internetin kotası hiç bitmeyecek sanıyorlar. Ben bazen erkeklerin "bakalım daha ne kadar ileri gidebileceğim?" diye kendilerini seven kadınları denediklerini düşünüyorum. Başka mantıklı bir açıklaması olamaz.

Çok sevdiğiniz için belki şaşırdınız, kocanız da şaşıracak ama sevgi bitiyor. Sevgiye sürekli ekleme yapmak lazım. Güzel sözle, çiçekle, okşamakla, yardımla, sürprizle. Bunları yapmadan bir de kurabiye canavarı gibi her sözünle, her davranışınla, hatta her sert bakışınla sevgiyi yiyip bitirirsen kalmaz tabii. Siz her şeyi denemişsiniz ve limitin de dibine kadar dayanmışsınız. Yolunuz açık olsun.

Bir an dedim ki aman allahim konu actim da unuttum mu sanki benim hayatimi aynen aktarmissin ailelere eslerin durumuna varana dek bende gittim cok kez hatta gecen yil mahkemelik bile olduk lakin yari yolda ailem de etrafin sacma laflarinin yukunu kaldiramayip elimi birakinca cocugun selameti icin tekrar birlestik ilk
Celsede zaten istwmiyirum bosanmayi demisti ertelenmisti dava caktirmadan affediyorum son sans dedim ve hiv belli etmeden mecbur kaldigimi eve dondum insallah ailen hep yaninda olur rabbim yar ve yardimcin olsun icinde tutma cek babani kenara konus olmaz oyle arkandalarsa tamamdir baban ilk etapta sinirlense de sonrasinda gozunun onunde duracaginiz icin daha mutlu olacaktir

Dogumdan sonra annenizde kalmaya basladiysaniz belki özledigi icin problem cikariyordur. Cocuguna düskün dediniz icin böyle düsündüm.
Tam olarak durumu bilmiyorum. Insallah cocugunuzla mutlu bir hayatiniz olur bundan sonra. Allah yardimciniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…