Mrb kızlar evt sonunda bulduk!!! bu yıl öss ye hazırlandığım için saçlarım aşırı derecede dökülüyodu artık iyice dipleri gözükmeye başlamıştı bioblas almayı düşünüyodum siteye baktım bazı arakadaşlar ii yazmış bazıları pek bi fayda göremedim demiş ben zeytinyağının saç dökülmesine çok iyi geldiğini duymuştum ve geçen hafta sonu markete gittiğimizde bi şampuan gördüm üzerinde %100 zeyzinyağlı yazıyodu alıp denemekte fayda var dedim ve aldım iyiki de almışım Allahıma binlerce şükürler olsun 3 kere yıkadım saçımı, o kadar azaldıki dökülmem anlatamam sadece banyo yaparken az bi şey dökülüyo çok mutluyum iyice emin olmadan yazmak istemedim ama mükemmel gerçekten şampuanın adı komili duymuşsunuzdur heryerde olmuyo bulmanız biraz zor olabilir ama değer... kızlar şunuda unutmadan söyleyeyim kremli şampuan yazanından değil sadece şampuan yazanından alın şampuanın içinde bulunan saç kremleri de saçı dökermiş ben yağlı saçlar için olanını aldım sizde kendi saçınınz nasılsa ona göre alırsınız artık deneyip yorumlarınızı yazmanızı bekliyorum!!!
Son düzenleme: