Saç Şekillendiriciler Sonunda brezilya fönü yaptırdım :) resimli

smelly cat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2016
170
38
Kizlar konuyu nereye acacagimi bilemedim buraya actim. Benim sacim dalgali ve cok gur, cok kuru mutlaka ya duzlestirmem ya masa yapmam gerek baska turlu olmuyor ve hep topluyorum. Cok uzun zamandir dusunuyorum brezilya fönü yaptirmayi ama yanar kopar diye cok korkuyodum bikac tanidigimin saci mahvoldu cunku gozumle gordum. Sacim kotu oldugunda moralim de cok bozulur iki gun once suratim yine asıktı nisanlim izin vermiyo normalde kimyasal falan cok var icinde diye eger dogal yapan bi yer bulursan hemen yaptiralim askim dedi. Bende biliyodum boyle bi kuafor kuzenim yaptirmisti eger Izmir de iseniz kesinlikle onerebilirim. Ya saclarim yumusacik parliyo yani ke diyim bilmiyorum kizlar eger yaptirmayi dusunup kararsiz kaliyorsaniz bence yaptirin ama tabi ki givendiginiz bir yere. Benim sacim cok gur ve omuzlarimin asagisinda yaklasik 3 saat surdu islem ve 650 tl odedim ama degdi. Sorulariniz varsa seve seve cevaplarim. Kuaforum sayfasina fotograf koysun hemen buraya da koyucam :)

Screenshot_2016-06-13-19-52-30.png Screenshot_2016-06-13-19-52-48.png

Olmuş gibi duruyor. Şampuanlarını falan kullan bakımını yap. Ben yapmadım 2 aya bozuldu

Kizlar ben brezilya fönümü nika markası ile yaptirmistim internetten yorumlarina baktigimda hic bulamamistim bunu buraya belki biri ararken gorur diye yaziyorum sacim 2 ay olmadan bozuldu urunun sampuan ve kremini kullanmama ramen. Umarım nika kullanacak biri icin bu yararli bir yorum olur ürün formaldehitsiz oldugu icin boyle olmustur dedi kuaforum ama tabi o zaman beni bastan uyarmaliydi. Saclarim bu sekildeydi ve yarim saat fon cekiyordum ve kabariyordu. Bugun evde kendim baska bi marka yaptim eger memnun kalirsam onu paylasicam burda tekrar.

Eklentiler

• IMG-20160802-WA0003.jpg
    IMG-20160802-WA0003.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 248
  • IMG-20160802-WA0002.jpg
    IMG-20160802-WA0002.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 225
  • IMG-20160802-WA0001.jpg
    IMG-20160802-WA0001.jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 238
Kılıçbalığı isimli bür üyemiz var. Onun açtığı "evde brezilya fönü ve keratin bakım yapmanın incelikleri" diye bir konu var.
Oraya bakın lütfen, evde kendileri yapıyorlar. Markadan tutun da yapım aşamasına kadar her şey ayrıntılı konuşuluyor.

X