Saç Rengi ve Saç Boyama sonunda boyattım

şimdi kendimi daha iyi hissediyorum canım yine farklı renkler kaldı biraz ama eskisi kadar belli olmuyor.evet haklısın saclaırmın uçları yıprandı bayaa yarın akşam ablama aldırcam uçlarından hafif hafif kuaföre gitsem kesecek olduğu gibi zaten kısa saclarım.

bence cok hos olmus iddali bi renk güzel saç ürünleri kullanirsan (boyali saça uygun sampuan krem jöle )
renkte solma olmaz her önüne gelen sampuanla yikar bakimyapmaz yikama sonrasi özel renk koruyucu kremlerden kullanmazsan solar bakimsiz olur sadece bu renk deyil sarida yapsan morda ona uygun sampuan lazim yoksa hepsi soluyor...

canım ya bana versene adresi nerde yaptırdığını bende aynı tonlarada istiyorum

canım 4.levent sanayi mahallesi cadde üstünde melisa kuaför.ama uyarayım ısıkta böyle çıkmış renk :) sonra sacımda bin tane renk oldu diye kızma bana :) ama sacın zemini de önemli senin ki belki böyle olmaz.

doğru diyorsun boyatmakla bitmiyor bir de bakım yapmak lazım yoksa para boşa gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…