• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sonunda boyattım

nimesaybycn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2008
2.210
748
163
kızlar sonunda saçımı boyattım istediğim renk olmadı çok daha açık oldu ama sonraki boyamalar da oturacak renk inşallah.bakın bakalım nasıl olmus...

Son düzenleme:
Bence güzel olmuş..Hem yıkayınca biraz daha açılır sanırım bu renk..Dediğin gibi 2. boyamada çok daha güzel olur. olumunekankayizsmile

canım bende saçlarımı bu renk boyattım 3hafta sonra bu renkle alakası olmayan bi renk çıkıyo ortaya hiç memnun değilim saçımı yıprattığımla kaldım

canım bende saçlarımı bu renk boyattım 3hafta sonra bu renkle alakası olmayan bi renk çıkıyo ortaya hiç memnun değilim saçımı yıprattığımla kaldım

canım zaten biraz önce voila bakır kızıl aldım bir hafta sonra boyucam aslında hemen boyayasım var ama sacım kötü olur die korkuyorum.bu saçla da okula gitmek istemiyorum :(

evet canım kuaför yaptı ama sacım koyu kahveden döndüğü için bin tane renk var şuan içinde bende bakır kızıla boyasam acaba o farklı tonlar kapanır mı diye düşünüyorum suanr esmen turuncu kafam bakır kızıl daha koyu sanuçta mafoldumben

dayanamadım boyadım 10 dk sonra yıkıcam inşallah saçalrım hala kafamda olur yıkama bitince aklinialirimsmile

benim çok sevdiğim ama bi türlü evde yapamadığım bi renkmiş kuaför ne rengine boyadığını ve hangi renkleri karıştırdığını söylemişmiydi canım,keşke biraz kullansaydın nasılsa çok çabuk akıyo,yeni renginde hayırlı olsun

canım yukarıda koyduğum fotoyu akşam çektiğim için koyu çıkmış ki yeterince turuncu benim için o haliyle bile.sabah markete gideyim dedim vallahi fener gibi parlıyorum herkes dönüp dönüp baktı bana.evet akacak fakat akınca daha da acılacak rengi.şimdi boyadığım renkten çok memnunum.

dışardan alınan boyalar çoğu zaman hüsrana uğratır kutunun üstünde tam istediin renk olur ama bi boyatırsın hayl kırıklığı bence sen iyi bi kuaför edin kendine ve yavaş yavaş oturt rengini biz kadınlar çok sabırsızız hemen olsun isteriz ama bi kaç kerede anca oturur canım,hiç elleme derim..

canım zeminde zaten çok açık bir renk olduğu için kutunun üstündeki renge çok yakın bir renk tuttu.zaten bi daha asla o kuaföre gitmem.1 sene önce de ben saçımı açtırmıştım ve sacımı sadece 1 kere uçlarından aldırdım ondan sonra tekrar üstüne açtırma yaptığım için sacım yaanr diye çok korktum ama çok şükür o konuda az hasarla atlattım.şimdi renk güzel oldu zaten bir süre hiç ellemem lazım hem saçımın dinlenmesi için hem de saç derimin dinlenmesi için.çünkü oryal ve oryalden sonra boya canımı bayağı acıttı

Back