Saç Rengi ve Saç Boyama Sonunda boyadımmm

banueralp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
96
Yer
İstanbul
arkadaşlar burada bir konu açmıştım ama çok fazla bilgi veren olmadı. sonuçta araştırarak yaptım. saçlarım açık bir bakırdı. hatta tarçın bakır dan 1 ton daha açık. saçlarımı küllü açık kumralla boyadım. kızıllıklar hemen hemen kapandı. ama tabii çok idtediğim gibi olmadı. asıl amacım saçlarımı bi kaç içnde sarıya çevirmek. küllü sarı gibi. veya balyaj. onun için saçlarımın önce kızıllıklarını yok etmem lazım. şimdi sorum su bilen arkadaşlar. saçlarımın bundan sonraki boyasını acaba yine açık küllü kumralla boyayarak devam etmekmi. yoksa başka bir kumral ton uylamı boyamalıyım. çünkü koyulmasını istemiyorum. ilk boyama oldugu için çok çok iyi kapanmadı sanırım. bundan sonraki boyalalrımıda güzel ve açık bir kumral yakalamk için açık küllü kumralamı boyayım. bilgili olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim:çok üzgünüm:

Bence yine aynı boyayla boyamalısın birkaç kere.Hemen sarıya geçme yıpratır diye düşünüyorum.Zaten küllü kumral öyle koyu bir renk değil.Çok koyu olmaz.:icecream:

evet zaten saçlarım su an çok saglıklı değil arkadaşım. hemen dönmeyi düşünmüuyorum sarıya. zaten olmaz. ben açık küllü kumral kullandım. ama tabii kızıllıklar kalınca tereddüt ettim acaba başka bir renklemi devam etmeliydim diye. o zaman acık küllü kumralla devam edeyimm yaniii

Bence öyle devam etmelisin çünkü kızıllığı ancak küllü bir renk kapatır..:)

bununla boyamaya devam et bence de ...
ama ara ara..
üstüste boyama ..
aktıkça küllü açık kumral a boyaya kızıllıklar gider sonra da yine saçı dinlendirip ,sarıya dönebilirsin..

amanın rouge cum . seninde kafanı şişirdim kaç gündür. ama sonunda boyadım arkadaşımmm. dur msn ye gelcem az sonra;:D

Eğer saçlarının kızıllıklarını kapatmak hemde açılmasını istiyorsan sana tavsiye edeceğim iki renk var palette küllü kumral ve altın sarı bu ikisini karıştırarak istediğin sonuca ulaşabilirsin arkadaşım.
Benim saçlarımda sarı ve ben kendim boyuyorum palette altın sarıyla ve çok memnunum 6 aydır kendim boyayark kullanıyorum saçımı.Altın sarısı saçı 2 3 kata kadar açıyor eğer küllü kumrallada karıştırırsan dengelemiş olursun küllü kumral kızıllıkları kapatıyor ve eminim istediğin sonuca ulaşırsın.
Ben bir dahaki boyamamı bu şekilde yapıcam altın sarı yerine ikisini karıştırıp yapıcam değişiklik olsun diye ama saçımın rengindende çok memnunum. yardımcı olmuşumdur umarım
:hulya:

arkadaşım allah binlerce kere razı olsun senden. en açıklayıcı cvbı senden aldım sagolasın yaaa. çok sevindm. şimdi ben 1 kere yani bugün açık küllü kumrala boyadım bunun üzerine mi yapıyım. bide benim saç uçlarım çok yıpranmışşş. kısa zaten kopmaz dimiii:D çok sagoll. umarım bunun üzerine güzel olur

Küllü kumralın numarası 9-3 altın sarısının da 10-65 tatlım
Benim saçlarım önce koyu karameldi sonra açık karamel sonrada sarıya dönük bi renk yaptırmıştım kuaförde.bi 6 ay kadar öle kullandım sonra baktım paralar oluk oluk gidio evde kendim alıp boyamaya karar verdim önce küllü kumraldan başladım bahssettiğim gibi sonraki boyamalarımı da bugüne gelene kadar altın sarısıyla yaptım.Şimdi diplerim geldi aynen sana bahsettiğim şekilde yapıcam bu sefer bende ikisini karıştırıcam tatlım başka sormak istediğin varsa sorabilirsin

ay sağol cnm yaaa. benim tereddütüm şu oldu altı bakırdı ya benim saçımın üstünede koleston açık küllü kumral boyadım. şimdi üstüne p.tesi bunları kullanıcam. ( p.tesiye kadar bakım yapıyorum cnm. çünkü bayram benim dogum günüm ve mutlaka o gece saçımın düzgün b renk olması lazım) acaba kızıllıkları açarmı diye korkuyorumda ondan sordum. yada yeşilli bi renk olurmu ne bilimm biri çok koyu biri çok açık yaaa. ahhhh ahhhhh şimdi saçım küllü sarı olsa neler vermezdimmm

ya bende palette kumral 7.0 boyadım şimdi yavaş yavaş akıyor ama daha açık istiyorum bende üzerine açık kumral boyasam olurmu canım benim kendi saçım kumral ve uçlarda röfleler vardı

Kızlar ben saçımın rengini koymayı düşünüyorum bi fotoğraf ekliyim bi ara ordan anlarsınız nasıl olduğunu
banueralp kolestonda ben istediğim renkleri tutturamıyorum ama palette bu anlamda çok iyi koleston değil benim dediğim çok dikkat et buna.Palette benim söylediğim renkler.
Merak etme kötü bi renk olucağını sanmıyorum benm saçım bildiğin sarı ve eminim senin istediğin renk olucak.aslında benim gibi palettenin sadece altın sarısını ypasan da olur.
bide kızıllıklarım var diosun kızıllıkların varsa saçın yeşil olmaz merak etme tatlım hadi bakalım pzrtesiden sonra görünümünü bizle paylaşmayı unutma

Küllü kumralın numarası 9-3 altın sarısının da 10-65 tatlım
Benim saçlarım önce koyu karameldi sonra açık karamel sonrada sarıya dönük bi renk yaptırmıştım kuaförde.bi 6 ay kadar öle kullandım sonra baktım paralar oluk oluk gidio evde kendim alıp boyamaya karar verdim önce küllü kumraldan başladım bahssettiğim gibi sonraki boyamalarımı da bugüne gelene kadar altın sarısıyla yaptım.Şimdi diplerim geldi aynen sana bahsettiğim şekilde yapıcam bu sefer bende ikisini karıştırıcam tatlım başka sormak istediğin varsa sorabilirsin

Canım benim saçlar bakır avatarımda resmim gibi. Bu saçlar senin dediğin bu karışımla ne renk olur nasıl bişey çıkar sence ortaya ?

Eğer saçlarının kızıllıklarını kapatmak hemde açılmasını istiyorsan sana tavsiye edeceğim iki renk var palette küllü kumral ve altın sarı bu ikisini karıştırarak istediğin sonuca ulaşabilirsin arkadaşım.
Benim saçlarımda sarı ve ben kendim boyuyorum palette altın sarıyla ve çok memnunum 6 aydır kendim boyayark kullanıyorum saçımı.Altın sarısı saçı 2 3 kata kadar açıyor eğer küllü kumrallada karıştırırsan dengelemiş olursun küllü kumral kızıllıkları kapatıyor ve eminim istediğin sonuca ulaşırsın.
Ben bir dahaki boyamamı bu şekilde yapıcam altın sarı yerine ikisini karıştırıp yapıcam değişiklik olsun diye ama saçımın rengindende çok memnunum. yardımcı olmuşumdur umarım
:hulya:

canım sende resim koyabilirmisin ltf çok merak ettim saç rengini.benimde röfle sarı saçım.kendi rengim koyu kumral ve her ay dip boyası yaptırmaktan bıktım inan.senin saçını görüp bende kendim yapabilirmiyim diye karar vercem.

Canım benim saçlar bakır avatarımda resmim gibi. Bu saçlar senin dediğin bu karışımla ne renk olur nasıl bişey çıkar sence ortaya ?

Benim saçımda kendim boyamadan önce seninkine benziodu biraz daha karamelini düşün yani sarıya yakını. işte sarılaştırmak için küllü kumralını aldım palettenin iki kutu.Sonra altın sarısıyla boyamaya başladım ve her boyadığımda saçım biraz daha açılıyo ve tam bi sarıya dönüo.Çünkü altın sarısının üstünde de yazıo 2 3 kat saç rengini açma diye.eğer küllü bi sarı istiyorsan saçlarını dediğim küllü kumralla boya sonra altın sarısına dönersin benm gibi.Benim platinlerim vardı küllü renklerin yeşillikleri sadece 2 3 gün sürüo sonra yeşillik diye bişey kalmıo.ki yeşillik de zaten kızılları olmayan yani saçı açık sarı olanlarda oluyor.Sende dediğim karışımı yap bence eğer sarı istiyorsankaydirigubbakcemile5

Back