Saç Rengi ve Saç Boyama sonunda boyadım :((

merve_emel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
293
0
46
Ankara
kılzar saçımı akmış kızıldı (artık ne kadar aktıysa) üstüne bronz kahve boyadım.bronz kahveyle hiiiç alakasız bi renk çıktı koyu kızıl ( bi kaç ay sonra tekrar boyayacam bakalım

hadi yaa
canım kızılı kapatmak oldukça güç.ben hiç boyamadım kızıla ama içinde kızıllık olan kahweye boyamıştım,akaju kahweye,üstüne kaç kere sade kahweye boyadım ama hala parlıyor içindeki kızıllıklar.
ve şuan hangi renge boyatsam bilemiyorum..

ben anladımki bu kızlı kapatmam imkansız bende bide kırmızı hint kınası vardı.üstüne kızıl ee tabi kapanmaz dimi kahveyle (kesilene kadar bekleyecem yapacak bişey yok bu arada kahve boyamaya devam

içinde kızıllık olan renkleri bende tercih etmiyorum
güneşte sarı tonlar görünebilir ama kızıl olmasın
işte o rengi bende bulsam:))

tekrar boyayacağım kızlar ne zaman boyasam ve ne renk yapsam karar vermedim , caba madem kurutuluş yok diyip patlıcam moruna gerimi dönsem ??ama bunu yaparsam bi daha kesin kahve tonlarına dönemem ( bi yandanda diyorumki saçımın altında bu kırmızı hint kınası oldugu sürece zaten dönemeyecem ( off çok kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…