Saç Rengi ve Saç Boyama Sonunda boya aldım ama yanlış aldım sanırım lütfen yardım edin :(

_september_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
100
6
96
Meraba kızlar sonunda boya aldım bugün ama içime sinmedi yardımınıza ihtiyacım var
alix avien 7.8 koyu karamel ile 7.3 kumral dore aldım, saçlarım açık kumral hafif bi bakırlık olsun istiyorum böyle bakırımsı sıcak bi kahve istiyorum, renk katoloğunda her iki renkte de bakırlıktan eser yoktu, ordaki kız bunlar olur dedi ama ablam da bunların ikisi de bakır ağırlıklı, turuncu olabilir diyo gerçekten turuncu mu olur ya nolur yardım edin değişem yarın (

Canım kendi saçların şuanda koyu bir renge sahipse zannetmiyorum turuncu olacağını. :/

tatlım eğer istiyorum dediğin rengi elde etmek istiyorsan bence direkt olarak istediğin rengin tonunu al karıştırıp riske atmadan boya. Çünkü saçın akıp açık kumral olmuşssa bakır tonu direkt olarak tutucaktır saçına. akar sonra yine boyarsın aynı renge oturur.

Saol canım ama istediğim rengin tonunu bilmiyorum ki, senin bi fikrin var mı? :/

aldığın 2.boya turuncu yapar
koyu karamelden bence 2 kutu al boya canım. karamelde de zaten turuncu var diye biliyorum.riske atma hiç

dedıgın ton selektıve boyada var,cok fazla ara renk olan bı katalog ve guzel tutuyor

onu hiç denemedim hangi renk oluyo peki benim istediğim ton?

kataloga bakarsan daha emın olursun ıstedıgın renkten,ben ısım olarak hatırlayamıyorum ama bu boyalarda ara renkler var ve cok daha ıyı tutuyor..bugun palette açık kullu sarı ıle dıplerımı boyadım ve saç dıplerım sarı şuan ve yıpratmadı

güya alix avieni katoloğa bakarak aldım ama onun katoloğu yanıltıcıymış malesef aldığım kozmetikte bu boya yoktu sanırım ya almışken boşa gitsin istemiyorum en fazla değişim yapabilirim iade de edemem napsam ya kumral doreyi de koyu karamelle değiştirsem sadece koyu karamel boyasam nasıl olur acaba :/

istediğin renk hangisi canım senin? örnek bi resim bul netten paylaş burda ona göre yardımcı olalım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…