Gelinlik Modelleri Sonunda bitti - Grace Kelly esintili tesettür gelinliğim

gelinliginiz cok guzel gercekten, kendin tasarlamıs olman daha da özel kılmıs gelinliği..

kumasları dantelleri cok iyi tanıyorsun tebrik ederim. ben de gelinliğimi diktiricem ama en fazla şurası şöyle olsun böyle olsun diyebilirim :))

ben tesetturlu degilim ama sadece basım örtülü degil, hep uzun kollu ve uzun etek pantolon giyerim. oyuzden ben de gelinginin ust kısmını daha once gormustum ve begenmiştim. ben de bu sekikde dusunuyorum ama tenim de belli olsun istemiyorum. burda senin yazdıgın gibi likralı astar olsun derim artık :)) ama ben biraz daha kabarık seviyorum biraz daha vaktim oldugu için tam karar vermedim sade degil de ben biraz abartılı seviyorum.

ama gelinligin gercekten cok hos Allah hayırlısıyla giymeyi nasip etsin insallah ve o gun yuzunden tebessum eksik olmasın..

ps: ayrıca ailene karsı durusunu tebrik etmek isterim, "durusunu" derken kendi inancını yasayabilmeni kastediyorum..

sevgiler..

melekotu teşekkür ederim kabarık etekle de bu üstü gayet güzel uygulatabilirsin, daha önceki sayfalarda bir gelinlik paylaşmıştım, mesela tülden kabarık bir etekle de çok yakışabilir. eminim senin diktireceğin de çok güzel olacaktır.

ben senin gibi baş açık ama uzun kol uzun paça tam 7 yıl yaşadım, sabrettim ama okulum bitince artık örtüneceğim dedim, çok şükür çok büyük bir tepkiyle karşılaşmadım, daha çok iğnelemeler oluyor...Allah isteyen herkese nasip etsin.

bel ve etek kısmına bayıldım. üst kısmını fazla sevmedim ama yine de mükemmel görünüyorsun

bugüne kadar gördüğüm en güzel ve asil tesettürlü gelinlik budur..sizede çok yakışmış..mutluluklar dilerim

hepinize teşekkür ederim kızlar. Allah size de gönlünüze göre versin inşallah. Konuyu açalı kaç zaman oldu, halen gelinliğimi giymeme 1,5 ay var. insan sabırsızlanıyor.

Çok zarif ve sade bi gelinlik. Kumaşı ve dikimi de çok kaliteli duruyo. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun çoook mutlu olursunuz inşallah :)

bugün gelinliğimi tadilata verdim. göğsünde bir yerde dantel sıklaşacak, etekteki drapeler ütülenip duruşu düzelecek. kısa duvağım organzedendi, ipek kumaş aldım daha kibar ve dökümlü duracak. uzun duvağın kenarını dantel çevreleyemiyorum çünkü fransız danteli gerekeceğinden 300-500 lira arası bir maliyeti olur yeni duvağın dedi. öyle bir bütçem yok. şimdilik bu kadar. son hali tam içime sinecek Allah'ın izniyle.

bu kadar zaman sonra giyince gelinliğim çok hoşuma gitti insan özlüyor...

Çok güzel bayıldım güle güle giy.Mutlulugun daim olsun inşallah:2:

Gerçekten çok hoş bi gelinlik yalnız ben duğanı pek beğenmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…