eğer nikah değil düğün olucaksa uzun duvaktan vazgeç derim.
tecrübe edilmiştir hiç rahat olmuyo birileri mutlaka basıyor ve kafan boynun her yerin ağrıyor.
hatta arkadaşıma da aynıo tavsiyede bulundum fakat o beni dinlemedi sonuç mu:
düğünün ortasında saçı başı karışmış ve yerde yatan bir gelin
kızın dayısı oynarken bir basıyor duvağa ve gelin yerde
kızlar eğer düğününüz varsa sakın ama sakın uzak duvak tehlikeli
ovvv arkadaşın için üzüldüm ya. hakkaten kötü olmuş.
uzun duvağımı zaten her halükarda kısaltacağım, kuyruğumdan bir 20 cm kadar uzun kalacak ve kenarına dantel yaptıracağım zaten. bir de bizim düğünde oynama olmayacağı için belki biraz daha az kaza riskim olur diye umuyorum
drapeleri güzel atılmamış..hoş bi görüntüsü yok yada giyerken bozulmuş biraz düzeltseydin..bide organzenin ipek olması ipek sabahlıkları hatırlattı bana gelinlikte hoş durmamış o kumaş buda benim olumsuz gördüğüm kısım diğer yerler çok hgüzel özellikle fransız danteli olan kısımlarına bayıldım güle güle giy canım
iste bende bu tarz bir gelinlik istiyorum ama etekteki buzgu ve toplama olayi bana gore degil..aslinda onu kaldirsaniz gelinlik daha guzel kendini gosterecek..birde geleinligin ustunde kullanilan dantel cok az desenli gibi olmus daha bol gupuru olan bir dantel kumasta secilebilirdi gibime geliyor..gelin basiniz ve gelinligin sizin ustunude durusuda cok hos..cok kibar bir gelin olmussunuz..ins banada nasip olur istedigim gibi bir gelinlik
tebrikler