Sonunda Bitirdim

Sizin icin bir sey degismeyecek, adamin zaten varligi yoklugu belli degil. Ama daha huzurlu olacaginiz kesin.

Ben mi yazdım diye şaşırdım nir an ne çok benziyor benim evliliğime ben sizin gibi güçlü olamadım boşanamadım kanser oldum şimdi de artık canımın derdindeyim selam ve dua ile

17 yil iyi sabretmissiniz. Umarim bundan sonra mutlu olursunuz

Ben mi yazdım diye şaşırdım nir an ne çok benziyor benim evliliğime ben sizin gibi güçlü olamadım boşanamadım kanser oldum şimdi de artık canımın derdindeyim selam ve dua ile
inanin cok uzuldum. ne diyecegimi bilemedim. insallah rabbimin iznyle atlatacaksiniz

kizlar icimde tarifsiz, acayip bir his var.
kafamda herseyi planlamistim oysa. hersey yolunda gibi esimde sikintu cikarmayacak gibi su ana kadar. bugub gene tayin asamalari icin aradi. istedugini yap. seninle isim bitti gibi bir sey soyledi. bu soz canimi slktl sanirim.
konuya yazdiklarinizi okudum en bastan.
samimi 2 bayan arkadasim var ikisi de dul. biri cocuklu biri cocuksuz. ikiside kendine biraz zaman tani dedi. bunlar yasayacagin duygular dediler.
kendi yazdiklarimu okuyorum. ohh iyi yapmusim diyorum da. da si var iste
bana biraz destek atin kizlar

Ben konunuzu yeni okudum,çok sabırlısınız ama bir gerçek var ki siz bizlerden daha iyi biliyorsunuzdur. Bir insan asla değişmez,ne yaparsanız yapın. Şuan alışkanlıktan ve sevdiğinizden dolayı destek istiyorsunuz ama bu hayatı yaşamak isteyip istemediğinizi iyi düşünün 17 yıl nasılsa sonrası da öyle olacak. Aynı şeyleri yaşamak istemiyorsanız da bırakın düzeniniz bozulsun,bırakın hayatınızın altı üstüne gelsin. Ne biliyorsunuz, hayatınızın altının üstünden daha iyi olmadığını

Bunu da yeni duydum. Acaba antidepresan a mı benzetmiş sizi
gerçekten çok ama çok sabırlıymışsın.
bizim de eşimle problemlerimiz var ve biz daha 6 aylık evliyiz.güya severek evlendik.
ama ilgisizlik sevildiğini hissetmemek çok zor bişeymiş.bende 15 gün dayandım ve bugün herkesi ayağa kaldırdım.yeter artık ben bu adamı çekemiyorum diye.ama siz maşallah 15 yıl katlanmışınız.helal olsun.
ayrıca kv sizde de hata görmüş.
herkesin cocuğu kendine kıymetli.bi gram hata yok bence sizde.anlatmadığınız bi çok şey vardır ama ben inanıyorum sizin aşırı fedakar olmanıza.aynı ilgisizliği bende yaşadığım için.
artık ben de eşimin beni sevmediğini düşünüyorum.bakalım zaman ne göstercek.belki de ben de bir yıl dolmadan boşananlardan olurum.

tami tamina ayni dusunuyorumtsk. ederim

guzel kelime kullandin fedakarlik. insan degismiyir. 30 unda neyse 40 inda da ayni. duzeltirim dedim. ama olmuyomus degilmi kizlar. sadece omuzumdaki fil kalkti yuregime oturdu.

Hayirli olsun. Sizin adiniza cok sevindim, bitsin biraz zaman gecsin cok rahatlayacaksiniz keske yillar once yapsaymisim bunu diye dusuneceksiniz merak etmeyin :)

guzel kelime kullandin fedakarlik. insan degismiyir. 30 unda neyse 40 inda da ayni. duzeltirim dedim. ama olmuyomus degilmi kizlar. sadece omuzumdaki fil kalkti yuregime oturdu.
insanın yüreğindeki ağırlığı kimse kaldıramaz kimse de anlayamaz.bunu en iyi bilenler biriyim.
ne eşin ne annen ne baban.
tek başınasın.ve verdiğin karara mutlaka karşı çıkan olcaktır.
ama sen kararını zaten vermişsin.
asla pes etme bence.

ASLA
bir kere pes ettim geri dondum. donmek diye bir konu yok yuregimde.

Canim benim gercektende ayni seyleri yasamisiz, okudugumda kendimi gördüm. Böyle insanlar ne diye evleniyor bir anlayabilsem! En güzelini yapmisin hayatim, zararin neresinden dönersen kärdir. Bende senin gibi kocamdan birazcik ilgi görebilmek icin didindim durdum, kendi haline biraktim olmadi. Onun yaptiklarinin aynisini yaptim, onu reddedim bana geldiginde, belki akillanir diye, yine düzelmedi. Ben cilveler yaptim, sirinlikler yaptim, yine tik yok. Hayir ortada bir küslük darginlik da yok, niye ayriyiz bu kadar?

Bacim, evliligimizin baslarinda haftada bir, 2 haftada bir filandi. Zamanla bu 6 haftaya kadar cikti inanirmisin.

Gerceklesen sevismelerimizde, hic bir ön hazirlik yoktu. Ne bir öpüsme ne bir koklasma vs. Insan afedersiniz tecavüze ugramis gibi aci cekiyor. Biraz acik anlattim kusura bakmayin neolur. Sanki o ayda bir yasadigimiz yankinligida, sirf göreviymis gibi yapiyordu, olsun bitsin cinsinden.

Bu bir taktik biliyormusun? Zamanla iliskiden nefret etsin, arzulamasin diye. Böyle düsünüyorum. Böylece o ayda bir kez, görev gibi icra ettigi sevismedende bikacaksin, ve beyefendi tamamen bekar hayati sürecek.

Ben okulun yanninda part-time calisiyordum bacim, eger saat 15 te ise gitsem, aksam 22’de eve geldigimde, niye yemek yapmadan ciktin diye somurturdu. Halbuki isten gec saatte gelen benim, kendisinin elinden her yemegi yapmak gelir, ama o okadar merhametsizki. Bütün maasimida isterdi benden ay basinda, bende salak gibi gönderirdim. Annelerimizden hep evlilik emek ister diye ögrendikya, kocalariniza aman destek olun, evinizin diregidir bilmem ne diye ögrendikya. Bizim gibi iyi niyetli kadinlari bak ne hale getiriyorlar. Hatta banka kartimida benden bir cok kez istedi, onu bari teslim etmedim. Butün hesaplar onda duracakmis, daha iyi para arttirirmisiz!!! Oldu canim, sen meslek alma, meslek alan biriyle evlen, maasi senin hesabina insin, daha kolay!

Bunca fedakarliklarima ragmen evliligimizde bana bir tane bile hediye almadi. Zaten zamanla hediyeden falan gecmistim, bari bana biraz ilgi gösterseydi.

Yeni evliyken onun icin süslenmistim, acik bir kiyafet giyinmistim, beni kapidan iceri girer girmez öyle bir azarladiki, nekadar utanmistim!! Kendimi cok kötü hissetmistim…

Bacim bu evlendigimiz öküzler kötüydü diye, kaderimiz kötüymüs demeyelim. Hayir onlar kötüydü. Allah bize böyle durumlarda bosanma hakkini vermis. Nicin cekelim??

En iyisini yaptin, benimkide beni kandirip geri getirmeye ugrasti, ama kanmadim bu sefer. Zamanimi harcamaktan baska bir sey degil. Daha önce denedim cünkü.

Kendi tuhafliklariyla onlari bas basa birakalim canim, hayatta insanin basina hersey gelir.

Evet düstük, ama önemli olan kalkip ayaga küllerimizden dogmak!

Sevgi dedigin seyde karsilikli olur, hadi ordan canin isterse. Öff cekemem daha faza Yeter.

sevgili ablacığım hayırlısı olsun

biz de boşanabilirz ama bizimkisi tam aksi yönde yani isteksiz olan aseksüel olan benim kocam da bu böyle gitmez ya psikoloğa gideceksin düzeleceksin ya da boşanacağız dedi.biz yeni evliyiz hafta 1 15 gün 1 falan beraber oluyoruz ben de sırf o istediği için.

burdan bakınca siz bayan halinizle çekemediğinize eşime hak verdim.

bu arada yeni yaşantınız da inş.mutluluğu yakalarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…