Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunalimdaymis benimle evlenirken. oylr diyodu
Ben mi yazdım diye şaşırdım nir an ne çok benziyor benim evliliğime ben sizin gibi güçlü olamadım boşanamadım kanser oldum şimdi de artık canımın derdindeyim selam ve dua ileselam kizlar. 17 yillik evliyim. 6 yasinda ve 16 yasinda iki oglum var. sorun esimin ilgisizligi bana ve cocuklarina karsi. yillardir evliligimizin ilk yillarindan beri boyleydi. ama hep iyi yonlerini kotu yonlerine kapatarak bu zamanlara geldim. ancak yetti artik. artik yuzum gulsun istedim.
ikimizde calisiyoruz. gecim sikintidi yok bin sukur. ama adamin hep bir sikintisi var. hep bir bahanesi var.
en buyuk promlemimiz bana gore ayni yataktq yatmayisimiz. yeni degil zaten bu ilk zsmanlarimizdada ayniydi hep bir bahane bulur ayri yatakta yatardi. arada bir yataga gelse sirtini doner yatardi. ben ellesmeye calissam. uykum var ilisme derdi. bir degil iki degil. bu reddedilisler. ama disardan baksan 10 numara adam. ama yok oyle degil iste.
eve gelir ustunu cikarir hemen bilgisayarin basina oturur. aksam yemegine masaya gelmez. gelse bile onundeki yemege bin turlu bahane bulur. kafasindan asagi dokesim gelir yemegi. uykusu gekur 1-2saat kestirir. sonra kalkar yine bilgisayarin basina oturur. napiyon derim.bilgisayar oyunu oynar. forumlara takilir. yapacak bir sey bulur bilg. basinda. birlikte yaptigimiz seyler haftada bir film seyrederiz. film seyrederken yaklasmaya calisirim itekler. film sonrasinda zaten ceker gider.
cok konustum. cok yalvardim biyle yapma bak izluyirum seni kokunu duydugumda bile etkileniyorum.diyorum. yok sacma sapan bahaneler.
ama emin olun fiziksel bir rahatsuzligi kesinlikle yok. yapacagini kendi kendine yapiyor.
5-6 sene onc 2. oglum dogmadan once de artik son raddeye gelmisti. bana artik "ozel hayatima karisamazsin" demisti. bende bosanma dilekcesini onune koyup tayin isteyip anamin evine gitmistim. ama cok yalvardi. cok dil doktu. kabul ettim. severek evlenmistim cunku. inandirdi degistigine. kabul ettim dondum geri. gittik 2*2 yatak aldik. kocam yanimda yatacqk diye. ama 1-1,5 sene surmedi bile. gene ayni.
evde zaten butun yuk ustumde. hem is hem ev canim cikiyor. suna ise bir yardimci ol dedigimde. kilini kimildatmaz. butun calisan kadinlat ayni der. 15 gun utusunu yapmadimda agzima s.....resmen.
durum bole kizlar. artik sindiremiyorum bu yastan sonra cekemem artik. yazikca yazasim geliyor yaptiktalarini. ne guzellikle konusma, ne tavir hic birisi care degil hepsini denedim. birde guzel ve bakimliyimdir. kocam beni begensin diye evde yaparim her turlu bakimi.
sonunda kucuk oglumu yanima aldim. sahsi esyalarimi topladim. anamin evine geldim. buyuk oglum sehir disinda yurtta kaliyor. tayin istedim. bekliyorum yeni yerimi simdi. neresi cikarsa gidecem.
ama en son 2 ay once soyledim. bak artik dayanamiyirum. seni ozluyorum. sen niye bole yapiyon bak yapma giderim dedim. ya ne buyuk problem cikariyon. diyo. dusunun senede 10 defa birlikte olmuyoz bile ve arkasindan problem cikariyon diyo.
problemin allahini cikardim ona. artik tamamen bekar yasasin. ben zaten bekar gibiydim evde. simdi o kalsin bekar. ohhh cok sukur dunya varmis. kocam bu gece benu farkedecekmi diye bekliyodum. her aksam kokular surunup orami burami gosterip yanasmaya calisiyodum. ustune atlqdigim zaman bile olmustu. cok kotu asagilamisti. ne aptalmisim. o zamanlar.
6 gundur anamin evindeyim. dun aradi hicbirsey yokmus gibi. tayin istedigim yere gelecek gibi konusuyi. yok dedim. bitti. tayin yerim belli olsun gerekli esyalari almaya gelecem dedim. istediklerin vardq ben yenisini alirim dedim. o da istediklerini alabilirsin defi. bugun gene aradi yerin belli oldumu diye. yok henuz hem niye arayonki dedim. bir sey soyliyemedi. kapattik.
kv. ariyo gecen gun ikinizde de hata var diyo. benim hic hatam yok bu evlilikte dedim. benim yaptigim anlayisi kimse gostetmezdi dedim. bu evliligimizin bitmesine kocam neden oldu dedim.
kizlar uzun yazdim. derdimi dinlediniz tesekkur ederim.
sizler ne yapardiniz. yorumlariniz lutfen
inanin cok uzuldum. ne diyecegimi bilemedim. insallah rabbimin iznyle atlatacaksinizBen mi yazdım diye şaşırdım nir an ne çok benziyor benim evliliğime ben sizin gibi güçlü olamadım boşanamadım kanser oldum şimdi de artık canımın derdindeyim selam ve dua ile
gerçekten çok ama çok sabırlıymışsın.Bunu da yeni duydum. Acaba antidepresan a mı benzetmiş sizi
tami tamina ayni dusunuyorumtsk. ederimBen konunuzu yeni okudum,çok sabırlısınız ama bir gerçek var ki siz bizlerden daha iyi biliyorsunuzdur. Bir insan asla değişmez,ne yaparsanız yapın. Şuan alışkanlıktan ve sevdiğinizden dolayı destek istiyorsunuz ama bu hayatı yaşamak isteyip istemediğinizi iyi düşünün 17 yıl nasılsa sonrası da öyle olacak. Aynı şeyleri yaşamak istemiyorsanız da bırakın düzeniniz bozulsun,bırakın hayatınızın altı üstüne gelsin. Ne biliyorsunuz, hayatınızın altının üstünden daha iyi olmadığını
guzel kelime kullandin fedakarlik. insan degismiyir. 30 unda neyse 40 inda da ayni. duzeltirim dedim. ama olmuyomus degilmi kizlar. sadece omuzumdaki fil kalkti yuregime oturdu.gerçekten çok ama çok sabırlıymışsın.
bizim de eşimle problemlerimiz var ve biz daha 6 aylık evliyiz.güya severek evlendik.
ama ilgisizlik sevildiğini hissetmemek çok zor bişeymiş.bende 15 gün dayandım ve bugün herkesi ayağa kaldırdım.yeter artık ben bu adamı çekemiyorum diye.ama siz maşallah 15 yıl katlanmışınız.helal olsun.
ayrıca kv sizde de hata görmüş.
herkesin cocuğu kendine kıymetli.bi gram hata yok bence sizde.anlatmadığınız bi çok şey vardır ama ben inanıyorum sizin aşırı fedakar olmanıza.aynı ilgisizliği bende yaşadığım için.
artık ben de eşimin beni sevmediğini düşünüyorum.bakalım zaman ne göstercek.belki de ben de bir yıl dolmadan boşananlardan olurum.
ben de oyle olacagini umarak bu yola ciktim. ama su asamalar, su gunler gecmiyor sankiHayirli olsun. Sizin adiniza cok sevindim, bitsin biraz zaman gecsin cok rahatlayacaksiniz keske yillar once yapsaymisim bunu diye dusuneceksiniz merak etmeyin :)
insanın yüreğindeki ağırlığı kimse kaldıramaz kimse de anlayamaz.bunu en iyi bilenler biriyim.guzel kelime kullandin fedakarlik. insan degismiyir. 30 unda neyse 40 inda da ayni. duzeltirim dedim. ama olmuyomus degilmi kizlar. sadece omuzumdaki fil kalkti yuregime oturdu.
ASLAinsanın yüreğindeki ağırlığı kimse kaldıramaz kimse de anlayamaz.bunu en iyi bilenler biriyim.
ne eşin ne annen ne baban.
tek başınasın.ve verdiğin karara mutlaka karşı çıkan olcaktır.
ama sen kararını zaten vermişsin.
asla pes etme bence.
ben de oyle olacagini umarak bu yola ciktim. ama su asamalar, su gunler gecmiyor sanki
selam kizlar. 17 yillik evliyim. 6 yasinda ve 16 yasinda iki oglum var. sorun esimin ilgisizligi bana ve cocuklarina karsi. yillardir evliligimizin ilk yillarindan beri boyleydi. ama hep iyi yonlerini kotu yonlerine kapatarak bu zamanlara geldim. ancak yetti artik. artik yuzum gulsun istedim.
ikimizde calisiyoruz. gecim sikintidi yok bin sukur. ama adamin hep bir sikintisi var. hep bir bahanesi var.
en buyuk promlemimiz bana gore ayni yataktq yatmayisimiz. yeni degil zaten bu ilk zsmanlarimizdada ayniydi hep bir bahane bulur ayri yatakta yatardi. arada bir yataga gelse sirtini doner yatardi. ben ellesmeye calissam. uykum var ilisme derdi. bir degil iki degil. bu reddedilisler. ama disardan baksan 10 numara adam. ama yok oyle degil iste.
eve gelir ustunu cikarir hemen bilgisayarin basina oturur. aksam yemegine masaya gelmez. gelse bile onundeki yemege bin turlu bahane bulur. kafasindan asagi dokesim gelir yemegi. uykusu gekur 1-2saat kestirir. sonra kalkar yine bilgisayarin basina oturur. napiyon derim.bilgisayar oyunu oynar. forumlara takilir. yapacak bir sey bulur bilg. basinda. birlikte yaptigimiz seyler haftada bir film seyrederiz. film seyrederken yaklasmaya calisirim itekler. film sonrasinda zaten ceker gider.
cok konustum. cok yalvardim biyle yapma bak izluyirum seni kokunu duydugumda bile etkileniyorum.diyorum. yok sacma sapan bahaneler.
ama emin olun fiziksel bir rahatsuzligi kesinlikle yok. yapacagini kendi kendine yapiyor.
5-6 sene onc 2. oglum dogmadan once de artik son raddeye gelmisti. bana artik "ozel hayatima karisamazsin" demisti. bende bosanma dilekcesini onune koyup tayin isteyip anamin evine gitmistim. ama cok yalvardi. cok dil doktu. kabul ettim. severek evlenmistim cunku. inandirdi degistigine. kabul ettim dondum geri. gittik 2*2 yatak aldik. kocam yanimda yatacqk diye. ama 1-1,5 sene surmedi bile. gene ayni.
evde zaten butun yuk ustumde. hem is hem ev canim cikiyor. suna ise bir yardimci ol dedigimde. kilini kimildatmaz. butun calisan kadinlat ayni der. 15 gun utusunu yapmadimda agzima s.....resmen.
durum bole kizlar. artik sindiremiyorum bu yastan sonra cekemem artik. yazikca yazasim geliyor yaptiktalarini. ne guzellikle konusma, ne tavir hic birisi care degil hepsini denedim. birde guzel ve bakimliyimdir. kocam beni begensin diye evde yaparim her turlu bakimi.
sonunda kucuk oglumu yanima aldim. sahsi esyalarimi topladim. anamin evine geldim. buyuk oglum sehir disinda yurtta kaliyor. tayin istedim. bekliyorum yeni yerimi simdi. neresi cikarsa gidecem.
ama en son 2 ay once soyledim. bak artik dayanamiyirum. seni ozluyorum. sen niye bole yapiyon bak yapma giderim dedim. ya ne buyuk problem cikariyon. diyo. dusunun senede 10 defa birlikte olmuyoz bile ve arkasindan problem cikariyon diyo.
problemin allahini cikardim ona. artik tamamen bekar yasasin. ben zaten bekar gibiydim evde. simdi o kalsin bekar. ohhh cok sukur dunya varmis. kocam bu gece benu farkedecekmi diye bekliyodum. her aksam kokular surunup orami burami gosterip yanasmaya calisiyodum. ustune atlqdigim zaman bile olmustu. cok kotu asagilamisti. ne aptalmisim. o zamanlar.
6 gundur anamin evindeyim. dun aradi hicbirsey yokmus gibi. tayin istedigim yere gelecek gibi konusuyi. yok dedim. bitti. tayin yerim belli olsun gerekli esyalari almaya gelecem dedim. istediklerin vardq ben yenisini alirim dedim. o da istediklerini alabilirsin defi. bugun gene aradi yerin belli oldumu diye. yok henuz hem niye arayonki dedim. bir sey soyliyemedi. kapattik.
kv. ariyo gecen gun ikinizde de hata var diyo. benim hic hatam yok bu evlilikte dedim. benim yaptigim anlayisi kimse gostetmezdi dedim. bu evliligimizin bitmesine kocam neden oldu dedim.
kizlar uzun yazdim. derdimi dinlediniz tesekkur ederim.
sizler ne yapardiniz. yorumlariniz lutfen